Kim Lagerhem

Sista veckan i Halmstad

3 veckor har passerat och jag är nu inne på min sista vecka här nere i Halmstad, det har varit fullt upp med körning, skötsel och tävlingar.

Jag har fått köra motion och alla möjliga sorters träningsjobb med olika hästar. Har fått lära känna deras personligheter och skaffat mig några favoriter - oundkomligt med dessa underbara djur.

0 B27 DAF2 7 E68 4423 9752 46 D5328 A193 F

Morgonmys med Gumpen

Jag äger andelar i 4 hästar här nere och hade hittils kört Hey Brother och Sweet Eloise, idag fick jag köra Appreciated i ett träningsjobb och oj vad härlig han var att köra!


Mellan träningsjobb och arbete i stallet får man även njuta av hästarnas egenheter, vissa tycker det är väldigt kul att komma ut på morgonen.


Imorrn ska jag få köra min sista häst, fina tvååringen Fox Creek Wine! Det ska bli superkul och kommer filma o fota lite då. Efter lunch åker jag och Jonas till Jägersro med Counterfeightr och Mac Dubh för lite kvällstrav.

Förra veckan fick jag följa med kollegan till ridstallet och testa på att sitta upp istället för att sitta bakom, det var en häftig upplevelse det också!

Kommentera inlägg

Följ Travstugan på Youtube