Redaktionen » Travkrönikor, Eftersnack & Fem Tippar med mera.

Travstugans redaktion

Läs allt från redaktionen - krönikor, eftersnack & fem tippar med mera.

Allt från redaktionen

Det var dans och hålligång!

Eftersnacket 11 maj 2019

Det var ett Åby i solsken(!) som bjöd på vacker travsport denna lördag eftermiddag. Det vackraste bjöds vi på till sist...
Läs mer

Draget i laget V75 Åby

Draget i laget 10 maj 2019

En högklassig V75-omgång väntar, kryddat med en jackpot på 50 miljoner kronor. Vi har samlat ihop de bästa dragen som våra tipsters har fångat upp i sina analyser.
Läs mer

Pengar luktar inte

Fredagskrönikan 9 maj 2019

Oavsett intrycken eller sättet loppen körs på så ska det sändas. För det verkar fortsatt som så att pengar inte luktar.
Läs mer

Otroliga vinnare på Örebro

Eftersnacket 4 maj 2019

Man kunde lätt njuta av V75 idag. Flera av vinnarna var några otroliga sådana och trots den kyliga temperaturen så värmde eftermiddagen på Örebro.
Läs mer

Draget i laget V75 Örebro

Draget i laget 3 maj 2019

En mycket intressant jackpot-omgång väntar, där 53 miljoner kronor ska delas ut. Vi har samlat ihop de bästa dragen som våra tipsters har fångat upp i sina analyser.
Läs mer

Nationalbanefrågan

Fredagskrönikan 2 maj 2019

Ett ämne jag snuddat vid tidigare. Samma ämne är klart mer aktuellare idag. Nog fasen borde vi ifrågasätta nationalbanefrågan.
Läs mer

Tusen grattis, Örjan!

Eftersnacket 1 maj 2019

De som möjligen satt med tung huvudvärk efter Valborgsfirande, eller möjligen hade träningsvärk från demonstrationspromenerande, fick vakna till när V75 från Bergsåker idag ...
Läs mer

Draget i laget V75 Åby

Draget i laget 26 april 2019

Fantastiska lopp väntar under morgondagen, där det framför allt är dags att kora vinnaren av Olympiatravet 2019 som avgörs i och med V75-7.
Läs mer

Informativt och framtidstro

Fredagskrönikan 26 april 2019

Hur mår travsporten idag? Och hur ser Johan Lindberg på den? Ja, det var onekligen en hel del informativa minuter som vi bjöds på vid mötet på Jägersro.
Läs mer

Prinsen är fortfarande kungen

Eftersnacket 21 april 2019

Börjar det bli tjatigt? Ja, lite så kan man kalla det efter att Månprinsen A.M. visat upp sig. Slut på superlativen och hyllningskören har skrikit sig hesa. Man kan kort och gott ...
Läs mer

Imponerande hjältemod

Eftersnacket 19 april 2019

Många var vi som satte påskgodiset i halsen när jättefavoriten Hevin Boko var ute och värmde upp. Det blev kaosliknande scener.
Läs mer

Årets överlägset bästa vecka

Fredagskrönikan 19 april 2019

Vi behöver lite positiva vindar, så den här veckan är det min främsta målsättning med krönikan. Och det kunde inte kommit lägligare än nu.
Läs mer

Draget i laget V75 Påskhelgen

Draget i laget 18 april 2019

Nya V75-omgångar att se fram emot – hela fyra stycken för att vara exakt. Vi har samlat ihop de bästa dragen som våra tipsters fångat upp i sina analyser. Snabbt, enkelt och ...
Läs mer

Solen och Proppen sken

Eftersnacket 13 april 2019

Vädret på topp och sporten var på sin allra finaste topp från Umåker.
Läs mer

Draget i laget V75 Umåker

Draget i laget 12 april 2019

Ny spännande omgång att se fram emot. På lördag är det dags för Umeå! Varje vecka samlar vi ihop de bästa dragen som våra tipsters har fångat upp i sina analyser. Snabbt, enkelt ...
Läs mer

Norrländska romantiken?

Fredagskrönikan 12 april 2019

Helgen är fylld av topptrav från Umåker, Vincennes och Seinäjoki. Personligen befinner jag mig i Umeå. Det ska bli ett sant nöje och möjligen en romantik till norrländskt trav?
Läs mer

Högklassig sport från Örebro

Eftersnacket 11 april 2019

Under torsdag kvällen skämdes vi bort med fin travsport från Örebro. Perfect Spirit var tillbaka i vinnarcirkeln direkt - och Bythebook slutade "bara" tvåa.
Läs mer

Vann mest i hela Sverige

Nyhet 11 april 2019

I samband med V86-jackpotten på Solvalla/Åby igår kväll kammade Johan hem närmare 2,3 miljoner kronor till sina andelsköpare - vann därmed överlägset mest i hela Sverige!
Läs mer

Till vilket pris?

Eftersnacket 6 april 2019

Det var glädjande med V75 på Jägers idag i vårvärmen. Men till vilket pris var det?
Läs mer

Draget i laget - Jägersro

Draget i laget 5 april 2019

Ny V75-omgång att se fram emot. På lördag är det dags för Jägersro! Varje vecka samlar vi ihop de bästa dragen som våra tipsters har fångat upp i sina analyser. Snabbt, enkelt och ...
Läs mer