• Hem
  • DRAGET I LAGET - Bergsåker levererar roliga drag
Draget i laget
Nyheter

DRAGET I LAGET - Bergsåker levererar roliga drag

12 april 2024

Från Sundsvallsbanan Bergsåker hämtar vi lördagens V75 och visst har vi stenkoll på vilka drag ni ska se upp för. Rygga gärna en av våra experter!

WILLIAM HERBINGER - 2 The Pirate (V75-1)

Mitt drag kommer redan i första avdelningen och det på Andreas Lövdals styrning med 2 The Pirate som kommer i fin form och har dessutom snabbaste tiden i fältet över aktuell distans. 

Andreas själv tycker det är intressant denna gång! Rycker man även skorna denna gång och till 6% känns det intressant

Spela med William på V75 här!

FELIX BERGGREN - 10 Nikylon (V75-1)

Draget för mig den här veckan är nummer 10 Nikylon i V75-1. Hästen är svår i voltstart och galopperade senast men vann ju hur enkelt som helst ändå… 

Nu är det autostart vilket är ett plus och den långa distansen älskar han. Ska inte vara mindre spelad en någon annan här och till 3% är han helt given på kupongen!!

Spela på V75 med Felix här!

DAVID DABESKOVIC - 12 Jackpot (V75-1)

12 Jackpot gjorde årsdebut senast och imponerade direkt när han tog årets första seger. Nu är läget inte helt optimalt men det är lång distans och han borde komma in i matchen. Distansen har han inga problem med då han har 2/3 segrar och han tåler göra grovjobb om det krävs. 

Nu växlar man även upp utrustningsmässigt och det gör det ännu mer spännande. Mats E Djuse kör i härlig flyt för dagen och med lite klaff härifrån så tror jag han är med på målfotot.

Spela på V75 med David här!

CHRISTIAN SANDHOLM - 10 Cala Bona (V75-2)

Helt bortglömd är 10 Cala Bona som har gjort det bra i Finland. Inne i nya regin nu och maxad i utrustningen. 

Då jag tror det blir körning där framme (1 Popeye Tooma vill köra i spets) så kommer Rikard N Skoglund och Cala Bono dra nytta av detta och ligga lågt över upploppet!

Spela på V75 med Christian här!

JIMMIE NORDBERG - 5 Brageson (V75-4)

5 Brageson startar från ett tredjespår i volten, är en stabil häst som enbart har en galopp i karriären och man kan öppna riktigt bra. Det gör att jag tror man sitter bra på det direkt. Hästen har kört snällt och nu rycker man skorna för första gången och verkar laddat lite extra. Det gör att jag tycker 4% är ett drag i omgången.

Spela på V75 med Jimmie här!

JONAS HARRYSSON - 5 Brageson (V75-4)

15 hästar och kallblod. Favorit eller skräll är frågan!?

Garderar man nr 6 Blomsterprinsen så får man inte glömma att ta med 5 Brageson.
Man rycker skorna inför denna starten och jag tror att man sitter i ledningen.
Gör nr 6 och 13 bort sig eller för mycket trubbel på vägen så kan det räcka hela vägen in i mål. 4 % i skrivande stund och ett roligt rens bakom de två betrodda.

Spela på V75 med Jonas här!

Följ Travstugan på Youtube