• Hem
  • DRAGEN PÅ V75 » Draget kan leda runt om!
Draget-i-laget-7
Nyheter

DRAGEN PÅ V75 » Draget kan leda runt om!

19 april 2024

Givetvis har vi hittat dragen till V75 på Jägersro. Bland annat ett drag som kan leda runt om i V75-6!

CHRISTIAN SANDHOLM - 5 Vanquish (V75-1)

5 Vanquish verkar ha tagit vinterträningen på helt rätt sätt och har öppnat detta året strålande. Tre segrar, en andraplats och en fjärdeplats på fem försök vittnar om häst i form. Vann senast på fint sätt från spets och trots lite sämre spår denna gång så skulle han kanske kunna göra om den bedriften. Sylvass ut volten senast och startar han lika snabbt nu så skulle han mycket väl kunna ta hand om ledningen

Spela med Christian på V75!

WILLIAM HERBINGER - 12 Nycora (V75-2)

Redan i V75-2 hittar jag mitt drag och det i 12 Nycora med Markus B Svedberg. Då vi har en favorit till 50% som visade sig loj senast tror jag vi kan komma att se en skräll här. 

Nycora har fina tider och kommer i fin författning för dagen. Är även snabb ut och har fin speed till slut. 2% rensar fint! Se även upp med 14 Urbina Southwind här

Spela med William på V75!

JIMMIE NORDBERG - 7 Börta Ankare (V75-4)

Långdistans och 7 Börtas Ankare är en bra kombination då hästen vunnit två av tre gånger över 3140 meter. Springspår är kanske inte det bästa för hästen men bara man hittar ner i ett bra läge tror jag att man kan utmana om segern!

Under 5% gör att jag kommer betala för den på mina system. Hästen gör debut på RIkstoton men jag tror man blir att räkna med direkt!

Spela med Jimmie på V75!

JONAS HARRYSSON - 5 Leandro Boko (V75-5)

Ska man spika Boreas eller ta med många?
Jag kommer gardera detta loppet och ska man göra det får man inte glömma bort nr 5 Leandro Boko. Anmäld barfota runt om och startsnabb.

Ledningen eller rygg ledaren och sen lucka på upploppet kan absolut funka! 6% i skrivande stund

Spela med Jonas på V75!

JOEL ALENMALM - 10 Jameson K.W. (V75-5)

10 Jameson K.W har jag följt de senaste starterna och han hade gott om krafter kvar gången han tävlade i Norge, näst senast blev det galopp men sist var han bra i ett enklare gäng på Färjestad. Jag har känslan av att han kan stå sig väl i klassen trots att han står lite tufft inne och med ett hårt tempo skulle han kunna vara en jätteskräll i omgången.

Spela med Joel på V75!

MARTIN ENGSTRÖM - 1 Frankie Godiva (V75-6)

Jag gillar 1 Frankie Godiva och får han bara fortsätta utvecklas kan han bli en Gulddivisionare med tiden. 
Den här gången är det riktigt intressant uppgift på sin hemmabana - ja, jag räknar fortfarande Jägers som hans hemmabana om än att stall Luguaer står som Solvalla...

Markus Waldmüller är ordinarie kusk och trivs bra ihop med hästen och de kommer få en pangstart från innern. Jag blir inte förvånad ifall de testar för ledning och kan mycket väl leda runt om.
Det troliga är väl ändå att de släpper till en bra häst och jag tror Frankie Godiva kommer segerstrida!

Spela med Martin på V75!

Följ Travstugan på Youtube