Lär dig mer om

Andelsspel på ATG tillsammans

Travstugan är ett av Sveriges största och mest meriterade andelsslag hos ATG Tillsammans. Hos oss kan du varje dag köpa andelar till alla stora spelformer hos ATG och Svenska Spel. På den här sidan förklarar vi hur andelsspel fungerar och hur du går tillväga för att säkra din andel hos Sveriges bästa tillsammanslag!

Enklare sätt att spela tillsammans

Travstugan startades under våren 2016 och har sedan dess vuxit fort och är numera ett av de största ombuden på ATG Tillsammans. Våra andelsspelare har vunnit åtskilliga storvinster på V75, V86 och GS75 och V64. Det har även medfört att vi är ett av Sveriges mest vinstrikaste andelslag.

Vad betyder lagkapten? Hur mycket kan man vinna på andelspel? På den här sidan kan du förkovra dig i allt som andelsspel går ut på. Du kan även läsa mer om våra spelexperter som dagligen publicerar gratis analyser inför spelomgångarna på travet. Varje dag, mån- till sön.

Barncancerfonden

Barncancerfonden

Här samlar vi in pengar till Barncancerfonden. Intjänad avgift på denna andel (exkl. skatt) kommer därför att skänkas dit i slutet av varje månad. Ni kan givetvis följa insamlingen på https://www.barncancerfonden.se/hjalpa-tillsammans

Barncancerfonden

25 kr/andel och 25 andelar per system.

Barncancerfonden

25 kr/andel och 25 andelar per system.

Barncancerfonden

Intjänad avgift på denna andel (exklusive skatt) kommer skänkas till barncancerfonden. 39Kr/andel.

Björnkollen

Björnkollen

Varje fredagkväll sänder Björn Goop live och presenterar sina tips inför omgången i sitt program ''Björnkollen''. Vi lyssnar på Björnkollen och gör sedan ett system där vi går på Goop's ideér och mixar in med våra bästa drag i omgången. Andelen kostar 100 kronor.

Björnkollen och Travstugan

100 kr/andelen

Sandra Luomala

Sandra Luomala

Sandra Luomala är proffstränare i Eskilstuna. Driver egen verksamhet och har sitt stall på Sundbyholmstravet där flera rikstoto-bekantingar står. På meritlistan som tränare finns både V75- och V86-segrar. Spännande att följa med sin kunskap om sporten!

Sandras V86 chansning

50kr/andel och 20 andelar per system.

Sandra V86 exklusiv

200 kr/andel och 10 andelar per system.

Sandras Chansning

50kr/20 andelar.

Martin Engström

Martin Engström

Malmöpåg som i tidig ålder började gå på Jägersro och alltid haft travsporten som ett stort intresse. Grottar gärna ner sig i varje enskilt lopp, spelar upp i huvudet hur det ska gå till - och bryr sig sällan över vad andra tycker och tänker.

Martin - Travstugan

200 kr/andel och tio andelar per system.

Martin V86

149 kr/andel och 10 andelar per system

Martins Giffelpåse

Min passion är trav och kanelgifflar. Här kombinerar jag de två vilket bara kan sluta på ett sätt - sju rätt!

Martins V64a

94kr/andel

Jimmie Nordberg

Jimmie Nordberg

Jimmie går på ca 70 % magkänsla utifrån egna analyser och 30 % statistik. Gillar charmen med att sitta och analysera och tänka hur loppen ska bli körda, vem som får vilken position och hur fort det går första varvet - vilket han anser är det roligaste med travet!

Jimmies hundring

100 kr/andel och tio andelar per system.

Jimmie - Travstugan

200 kr/andel och tio andelar per system.

Jimmie V7an

77 kr/andel och 15 andelar per system.

Jimmie V86

Jimmie V86 - 12 andelar och de kostar 191kr st.

Jimmies Lilla

41kr/andel

Mattias Karlsson

Mattias Karlsson

Mattias Karlsson började som ung gå på trav tillsammans med sin morfar. Det har gjort honom till en framgångsrik spelare och Mattias har vid ett flertal tillfällen vunnit stort på V86 och V75. Sedan några år tillbaka är Mattias även en framgångsrik hästägare och Nobel Amok är en av hästarna i stallet.

Karlssons Bomb

250kr/andel

Karlssons Luring

80kr/andel fördelat på 20 andelar.

Karlssons Bomb

250 kr/andel

Karlssons Luring

80kr/andel

Jonas Weimer

Jonas Weimer

Jonas är en av Sveriges absolut bästa spelare och har stått för flera miljonvinster hos vår systersajt, Bettingstugan. Förutom ett brett kontaktnät inom travet, har han en imponerande förmåga att analysera statistik.

Weimer's Miljonsuccé

10 andelar/140 kronor

Weimer's Onsdagssuccé

150 kr/10 andelar

Weimer's Miljonsucce

140kr/andelen.

Andreas Stenberg

Andreas Stenberg

Spelar mycket på sin magkänsla och utgår från det gamla mottot: form slår klass oavsett spelprocent. Spelat in mest i Sverige på V75 och har många storvinster på meritlistan. Vill gärna bevisa att det går att vinna stort med mindre insatser.

Stenberg A la Carte

300 kr/andel och 10 andelar per system

Stenbergs Fräckis

100 kr/andel och 15 andelar per system

Stenbergs Fräckis

100 kr/andel och 15 andelar per system.

Stenberg A La Carte

300 kr/andel och 10 andelar per system.

Stenbergs Brunch

Vad är bättre en en härlig sovmorgon och smaskig brunch på söndagen? 245kr/andel

Stenbergs Fräckis

101kr/14 andelar. Spelas endast för 6 rätt (V6).

Stenbergs High Five

75 kr/andel

Mattias Åkesson

Mattias Åkesson

30-årig hockeyspelare från Ljungby som även brinner för travsporten. Har följt trav på nära håll en längre tid och är även ingift i en travfamilj. Svärfar äger bland annat hedershästen Harry Haythrow, så det är inte svårt att gissa vilken favorithästen är. Gillar att analysera odds, procent och vinstchans för att hitta de mest spelvärda spelen. Att vinna tillsammans är det klart roligaste.

Harry Haythrow

150 kr/andel och 20 andelar per system.

Harry Haythrow

150 kr/andel och 20 andelar per system.

Harry mot Potten

201 kr/10 andelar

Jesper Hvornum

Jesper Hvornum

Jesper och har varit travintresserad sedan 2008! Under åren har han lyckats spela in några fina vinster. Bästa travminnet är när han förra året gjorde ett system åt sig själv och några lagkamrater och lyckades jobba in 7 rätt till nästan 1,5 miljon kronor (1.470.000).

Hvornum's sista minuten

130kr/andel

Hvornum's Stora

275kr/andel

Hvornum's lilla

100kr/andel

Hvornum's Stora

275kr/andel

Hvornum's lilla

150/andel

Andreas Lundin

Andreas Lundin

Travfantast sedan barnsben som lämnat Hästsportens hus och ATG för att driva Travstugan framåt på heltid. Favoritbanan är Eskilstuna, som genererat den största vinsten på V75 hittills. Spelar hellre för hög utdelning än att vinna ofta och mindre. Tror hårt på sina egna idéer och är alltid påläst när han kommer "till start".

Lundins sockerbit

100 kr/andel och 15 andelar per system.

Lundin exklusiv

200 kr/andel och 10 andelar per system.

Espen Edvardsen

Espen Edvardsen

2016 startade Espen Edvardsen sin norska tipssida vinnerbongen.no. Espen är numera en av norges främste tipster. Tillsammans komponerar han tillsammans med Simon Hagen även andelar till Travstugan

Edvardsen & Hagen

235/10 andelar

Mattias Pettersson

Mattias Pettersson

Mattias Pettersson är född och uppvuxen i Gävle där han driver resturang. Mattias är en sann traventusiast och en respekterad spelare. Han spelar för att vinna den riktiga storvinsten och har fått utdelning för det ett flertal gånger.

Petterssons Starka

75 kr/andel

Petterssons Miljon

280kr/andel á 10 andelar.

Petterssons Miljon

280kr/andel

Gävles Guldgruva

Görs tillsammans med Mattias Karlsson. 400 kronor a 10 andelar

Petterssons Miljonandel

I miljonandelen satsar vi att vinna stort för 99 kronor/andelen.

Petterssons Miljon

99 Kr/andel

Christian Sandholm

Christian Sandholm

Christian är en motorintresserad traventusiast, bosatt i Göteborg tillsammans med sin sambo och två barn. Från Västkusten fiskar han efter fina vinster och hoppas givetvis att du också vill vara med på andelarna hummertinan, metspöet, eller bottenmetet.

Christians Metspö

105 kr a 15 andelar. På mitt metspö är målet att vinna fina vinster ofta, utan att ta allt för stora risker. Med en go och lagom blandning av både favoriter och skrällar. Som ger bra betalt när det väl rycker i snöret och är dags att veva in fångsten!

Christians Hummer

På min V86-hummer är vi få andelsköpare och systemet spelas dessutom enbart ett varv. Här är det alltså först till kvarn som gäller. Så vänta inte allt för länge om du är sugen på hummer om lördagarna - nu kör vi!

Christian Bottenmete

På mitt bottenmete fiskar vi efter något riktigt, riktigt stort och kommer därför att bli rikligt belönande när det väl hugger till.

Christian Hummertina

På min hummertina är vi få andelsköpare och systemet spelas dessutom enbart ett varv. Här är det alltså först till kvarn som gäller. Säljs i tio andelar a 255 kr.

Christians Kräfta

75/andel

Christians Sjöhäst

25/andel

Kim Lagerhem

Kim Lagerhem

Kim är en av Sveriges absolut bästa andelsspelare och kallar sig själv för en riktig ”travnörd''. Hon äger flera andelshästar och just nu arbetar hon även som hästskötare hos stall Untersteiner. Kim går alltid på sina egna idéer, som ofta stämmer.

Kims Triss

Denna andel är för den modiga, försöker alltid hitta 2-3 spelvärda spikar och fyller på med skrällar. Här finns det alltid potential för miljonutdelning! ;)

Kims Exklusiva

Detta är min unika andel och lämnas endast in 1 gång. Vi siktar såklart på miljonutdelningen! ;)

Kims Miljonjakt

Denna andel spelas för att vinna så ofta som möjligt men har alltid potential till stora pengar!

Kims V6

99 kr/andel

Kims Triss V64

30kr/andel

NiklasL

Niklas Lindstedt

Niklas Lindstedt är från Örebro och har trav som största intresse i livet, tätt följt av kulstötning. Där han tävlar strax under eliten i Sverige och så har gjort i flera år. Som travspelare har han flera fina vinster på meritlistan och är inte rädd för att tro på sina egna idéer.

Niklas Exklusiva

Nicklas Power

100kr/andel.

Niklas Power

100kr/andel.

Niklas Power

61kr/andel

Jimmy Westberg

Jimmy Westberg

Jimmy arbetar till vardags med trav och hans vinnande spelfilosofi är att ju mer påläst du är, desto mer och oftare vinner du. Hans största vinst hittills dök upp på V75, när han vid ett och samma tillfälle spelade in strax under 2 miljoner kronor.

Jimpas Rysare

75kr/andelen.

Jimpas Stora V86

325kr/andelen.

Simon Hagen

Simon Hagen

Simon Hagen är 23 år gammal! I tidig ålder blev han travintresserad. Han äger två travhästar själv och har en förkärlek till spelet. Simon kommer göra andelsspel till High Five, V75 och V86.

Simons High Five

Simon Hagen - V75

250kr/10 andelar

Jackpotkupongen

135/13 andelar

Simon Hagen - V86

235/10 andelar

Hagens Vardagsandel

125 kronor/tio andelar

David Dabeskovic

David Dabeskovic

41 åring med stort intresse för trav som följs dagligen. David spelar på det mesta där han tycker det finns värde i odds där spelbolagen är fel ute.

Davids Smällkaramell

178 kr/andelen

Davids Panglapp

235kr/andelen.

Vanliga frågor och svar om Andelsspel

Många vill testa att spela andelsspel på ATG tillsammans men kanske inte vet hur man går tillväga. Vi har därför försökt svara på dom flesta frågorna om ATG tillsammans här nedanför. Tanken är dock att uppdatera sidan med återkommande frågor och svar för att underlätta för dig. Med visionen att hjälpa besökare och följare att spela på tillsammans.

❓ Vad är ett andelsspel?

Ett andelsspel innebär att du köper en andel i ett större system. Fördelarna med andelsspel är att flera bidrar till systemet, vilket gör att insatsen blir större och enskilda kostnaden minskar. Dessutom är spelläggarna väldigt pålästa eftersom det läggs ner flera timmar i veckan på att analysera och tippa omgångarna.

ATG Tillsammans är det vanligt att varje system säljs i 10 eller 25 andelar.

👫 Vad är ATG tillsammans?

ATG Tillsammans är en plattform där du kan spela tillsammans med andra spelare. Dukan skapa ett eget lag med dina vänner och bekanta eller gå med i ett befintligt lag – till exempel Direkten Ryds Spel o Tobak som är Travstugans ombudslag. Numera är ATG tillsammans endast aktivt för privata andelsspelare som vill spela med sina vänner. Andelspelare likt Travstugan hittar du numera under ombudslag hos ATG.

Fördelarna med att spela tillsammans är många. Du för mer pengar att spela för och du får dessutom också chansen att rygga några av Sveriges skickligaste spelexperter.

❓ Hur blir jag medlem i Travstugans andelsslag?

Kul att du vill bli medlem i Travstugans andelsslag! Vi är ett av de bästa andelslagen i hela Sverige och har ett flertal gånger kammat hem miljonvinster till våra spelare på diverse spelformer. Vi är också Sveriges största travcommunity och vi är säkra på att du kommer att lära dig mer om spel & trav med oss.

För att gå med i Travstugans andelslag:

 1. Klicka här.
 2. Klicka på hjärtat och knappen favoritbutik ❤️.

⭐ Vad innebär stjärnorna på ATG tillammans?

ATG använder stjärnorna för att ge spelaren en indikation hur formen är hos spelläggaren. Har spelläggaren ingen stjärna alls har personen förmodligen haft en formsvacka, eller så är andelen precis nyöppnat och har inte hunnit tjäna in någon stjärna än.

⭐⭐⭐ = Denna andelen går det bra för! Just nu är presterar den här andelen bland de 10 % bästa på atg tillsammans/butiksandelarna.

⭐⭐ = Denna andelen har presterat bättre än vad hälften av dom andra lagen på ATG tillsammans/butiksandelar har gjort.

⭐ = Denna andelen har vunnit något senaste månaden, det kan vara stort som smått.

💰 Hur hittar jag Travstugan hos tillsammans?

Det är enklast att hitta vårt tillsammanslag genom att klicka här. Eftersom vi samarbetar med spelbutiken Direkten Ryd heter vårt andelsslag

'' Direkten Ryd Spel & Tobak''.

📱 Hur hittar jag ATG tillsammans i mobiltelefonen?

ATG släppte under våren 2019 en ny applikation för telefonen, tyvärr kan man inte köpa andelar i applikationen än. Du kan självklart köpa andel i telefonen genom att gå in på ATG tillsammans-sidan i webbläsaren.

Tips: Spara tillsammanssidan i webbläsaren som bokmärke eller lägg till den på hemskärmen för att snabbt komma in och köpa din andel.

💻 Hur loggar jag in på ATG tillsammans?

Numera finns det två sidor för dig som vill spela andelsspel. För att spela i ett privat lag går loggar du in på ATG Tillsammans precis som man alltid har gjort. Vill du köpa en andel av exempelvis Travstugan så hittar du oss numera under fliken butiksandelar. Där samlas alla ATG-ombud och tjänsten fungerar ungefär som ATG tillsammans gör. För att logga in krävs det att du har ett ATG-konto, klicka här för att läsa mer.

📅 Finns det andelar till V64?

Under 2020 lanserade ATG butiksandelar till både V64 och GS75. Det innebär att du numera kan rygga våra spelexperter på de flesta större spelformerna hos ATG. Vill du spela andelsspel till övriga spelformer rekommenderar vi att du besöker någon av våra facebookgrupper där det dagligen finns andelar på travet till alla spelformer hos ATG och Svenska Spel.

💰 Vad kostar en andel?

Det beror helt på vilken andel du vill köpa. Hos Travstugans ombudslag hittar du andelar från 30 kronor upp till 1500 kronor.

🏦 Hur betalas vinster ut från andelsspel?

Vinster betalas ut automatiskt till ditt ATG-konto. Räkna med att det tar upp till 30 minuter efter sista loppet innan vinsten är synlig på ditt konto. Från ditt ATG konto brukar man räkna med att det tar 2-3 arbetsdagar innan pengarna syns på ditt bankkonto.

📃 Hur hittar jag resultatet från mitt andelsspel?

Du hittar din kupong under ''mina spel'' eller under varje enskilt system på ATG tillsammans. För att rätta din kupong, klicka på fliken resultat längst upp.

🔖 Hur ser jag andelspelet är inlämnat?

När spelläggaren har spelat systemet skickas det automastiskt ut ett mejl med kupongen till lagmedlemmarna. Man kan även kolla på tillsammanssidan om systemet är inlämnat. Vanligtvis lämnar Travstugan in sina tillsammanskuponger ungefär fem minuter innan spelstopp. Det för att så många som möjligt ska ha chansen att kunna vara med på en andel. Vill man hitta sin kupong tidigare kan man läsa spelläggarens preliminära kupong, observera dock att den endast är preliminär och kan komma att ändras innan spelstopp.

💙 Vad betyder mina lag på ATG tillsammans?

Funktionen mina lag gör det enklare för dig att följa ditt favoritlag. Förutom att du har en genväg på förstasidan på ombudsspel-portalen prenumererar även på lagens nyhetsbrev. För att gå med i ett lag klickar du i hjärtat. Du kan vara med i flera lag.

👫 Varför ska jag spela tillsammans?

Först och främst är meningen med spel att det ska vara roligt! Som roligast är spel när man vinner och genom att spela andelsspel ökar din chans att vinna. Du kanske inte har kunskap om trav, eller så har du bara inte tid att borra ner dig i lopparkivet. Då är andelsspel en utmärkt tjänst som möjliggör att du kan spela tillsammans med experterna och eftersom du spelar spelar tillsammans med andra ökar även även plånboken och således systemstorleken.

Köp andelsspel på ATG Tillsammans

När ATG öppnade upp möjligheten att köpa andelar över internet ville man göra det så enkelt som möjligt för kunden. Det är fortfarande väldigt enkelt att köpa en andel, men för dig som behöver hjälp på vägen har vi tagit fram en guide. Det tar bara ett par minuter.

 1. Gå in på ATGs hemsida och registrera dig.
 2. Välj hur du vill legitimera dig, du kan välja mellan mobilt BankID, BankID eller Freja eID.
 3. Har du valt mobilt BankID skriver du in ditt personnummer och signerar genom din telefon.
 4. Följ sedan anvisningarna hos ATG.
 5. Klicka sedan på fliken ''butiksandelar'' som finns i sidomenyn både på dator & telefon
 6. Du navigerar dig i menyn till fliken butikslag. Vårt ombudslag heter Direkten Ryds Spel o Tobak. För att hitta oss kan du antingen använda sökfunktionen ”Hitta lag” eller klicka här. Du behöver bara hitta oss en gång för nästa gång du vill spela hittar du oss under ”Mina lag” direkt när du klickar på butiksandelar hos ATG. För att gå med i vårt lag som nu har över 43000 medlemmar hos ATG klickar du på ❤️

I vårt ombudslag hittar du flera olika spelexperter. För att köpa andel till dessa klickar du på vårt lag. Där hittar du olika listor beroende på vilken spelform du vill köpa en andel till. I varje lista ser du namnet på andelsspelet och spelläggaren. Här ser du även priset per andel och tidigare resultat. Det ger dig en indikation på vilka spelläggare som har form för dagen.

 • Har en spelläggare tre stjärnor betyder det han/hon tillhör de bästa 10% på ATG Tillsammans för stunden.
 • Har spelläggaren två stjärnor betyder det att han/hon har spelat bättre än hälften av alla atg-tillsammanslag.
 • Har spelläggaren en stjärna har personen i fråga fått in en vinst senaste månaden. Det kan vara en liten vinst, här spelar varken storlek eller summa roll.

För att köpa en andel klickar du på systemet du vill ha. När du gjort det ser du bland annat information om spelläggaren och intressanta förutsättningar som exempelvis:

 • Andelspris
 • Systemstorlek
 • Ombudsavgift
 • Sista köp
 • Exklusivitet

Du har även möjlighet att se en preliminär kupong om spelläggaren har valt att publicera den. När du bestämt dig för en andel klickar du på knappen ''köp ande-''.

Travstugan v75 tillsammans

Varför du ska spela tillsammans med Travstugan

Att för en mindre peng kunna vara med på större system och därmed ha större chans till miljonvinsten har varit hela idén med ATG tillsammans. Tanken var från början att göra det enkelt att spela med familj och vänner och slippa krånglet med att swisha och ligga ute med egna pengar. Numera är vårt lag en del av ombudslagen hos ATG och vi har som mål att förena människor som annars inte skulle mötas och bidra med expertis och vinster. Travstugan är landets största community och ingen annanstans hittar du så många traventusiaster som hos oss.

Det finns inget roligare än att vinna tillsammans!

Det viktigaste är inte att vinna utan att ha roligt, brukar man säga. Det kan råda delade meningar om det påståendet. Men en sak är klar, det är alltid roligast att vinna tillsammans. Travstugans experter lägger flera timmar varje vecka på ledig tid för att analysera lopp för att ge dig som andelsköpare bästa förutsättningarna att vinna pengar.

Förhoppningen är förstås att alla timmar i lopparkivet och på stallbacken ska bära frukt till framtida storvinster. Fördelerna med att spela andelspel är att du får en kupong som en expert har tagit fram. Du får även med flera hästar på kupongen eftersom det är flera andelsköpare som delar kostnaden för systemet. Det medför att man får större chans att vinna och att den skrällen som man kanske inte skulle tagit med om man hade gjort ett eget system kanske finns med. Möjligheterna är många när man spelar tillsammans och det finns flera olika andelar som passar olika typer av personer. Du hittar våra andelar genom att klicka här.

Andelsspel dooder travstugan

Spelläggare i Travstugans ombudslag

I Travstugans ombudslag på ATG Tillsammans hittar du flera spelläggare som är utspridda runt om i hela Sverige. Vi har höga krav och är därför selektiva när vi inleder samarbete med nya spelläggare. Våra spelläggare på ATG Tillsammans skriver även tips och analyser inför omgångarna här på våran hemsida. Analyserna är helt gratis för dig som besökare och meningen är att den ska hjälpa dig att hitta den rätta andelen. Våra spelläggare har väldigt olika spelstrategier. Vissa går för de stora pengarna medan andra väljer att spela för att bli vinnande i längden. Du kan läsa mer om våra andelssläggare/tipsers i deras profiler nedan.

Andelsspel - V75 Tillsammans

Travstugan har över trettio andelsspel att välja emellan på V75. Det kan låta mycket, men eftersom vi vill att alla som är medlemmar hos oss ska kunna följa V75-omgången med en kupong i handen har vi anpassat vårt utbud så att det passar alla plånböcker. Hos oss kan du välja mellan billigare andelar för 25 kronor eller dyrare alternativ upp emot 1000 kronor. Dyrare andelar har ofta mer hästar med på kupongen och har således större chans att vinna. Det finns kuponger som delas mellan 5 och upp emot 25 personer. För tillfället har vi arton duktiga spelläggare i vårt ombudslag som spelar V75 varje omgång – med endast några få undantag. Våra kuponger lämnas in fem minuter innan spelstopp.

  Andelsspel - V86 Tillsammans

  V86 är en spännande spelform med potential att leverera stora vinster. De flesta spelexperter har just V86 som deras favoritspel då det ofta ger väldigt bra betalt. På V86 är det totalt åtta lopp som ska tippas, vilket kan låta lurigt eftersom det är tillräckligt svårt att ha sju rätt på V75. Men eftersom radpriset är lägre på V86 öppnar det upp för fler hästar på kupongen. En skräll brukar ofta räcka på V86 för att det ska bli bra betalt, och flera miljonvinster har betalats ut trots att storfavoriterna spikas på kupongen.

  De flesta spelläggarna hos oss skriver andelar på V86. För att alla som vill ska kunna vara med har vi system i flera olika prisklasser där andelar kostar från alltifrån 45 kronor upp till 1000 kronor. Kom dock ihåg att det inte alltid är de dyraste systemen som lyckas bäst. Flera av våra spelläggare har spelat in riktigt fina vinster trots att andelen inte har varit så dyr.

  På V86 har respektive system har mellan tio och 25 andelar. Blir inte andelarna slutsålda så kan du köpa en andel fram till fem minuter innan spelstopp.

   Andelsspel - Grand Slam 75

   GS75 är en populär spelform som lanserades den 5 mars 2017 och har under de senaste åren seglat upp som en av söndagens roligaste spelformer. Spelet går ut på att du ska ha sju rätt, liksom V75. Den stora skillnaden mot V75 är att radpriset är en krona istället för 0,50 kr, vilket gör spelet svårare. Fördelarna med Grand Slam 75 är att du vinner tio miljoner om du är ensam om att pricka sju rätt. Du har även möjligheten att spela för att endast vinna på sju rätt. Det betyder att du får 2,5 gånger insatsen om systemet går in.

   Under våren 2020 lanserade ATG även möjligheten att spela tillsammans med oss i travstugan på GS75. I vårt lag hittar man andelar från 20 kronor upp till 800 kronor och vi har en stor variation av experter som lägger ner mycket tid för att presentera det bästa tipsmaterialet som du hittar gratis genom att klicka här.

   Vill du köpa en andel på GS75? Klicka här och gör Travstugan till ditt favoritlag ❤️

   Andelsspel på V64

   Under hösten 2020 lanserade ATG även andelsspel på V64 som är det största vardagsspelet när det kommer till trav. Varje måndag, tisdag, torsdag och fredag körs V64 på olika banor runt om i Sverige. Fördelen att spela V64 tillsammans är att man kan vinna 2,5 gånger pengarna om man väljer att endast spela för att vinna ur 6-rättspotten. På våra andelar beskriver vi tydligt om andelen spelas för att endast vinna på sex rätt.

   Andelsspel till andra spelformer

   Det går att köpa andelsspel till flera olika spelformer hos ATG och Svenska Spel. Till de spelformer som inte erbjuder spel andelsspel kan man rygga någon av våra följare som varje dag lägger upp andelsspel i våra facebook-grupper Travsurr – Travstugans travgrupp och ''V75 Surr''. Där kan du köpa andelar till mindre spelformer som exempelvis V5, V4, V65 . I gruppen finns en särskild tråd för andelsspel där medlemmar i gruppen delar sina andelsspel men det går även alldeles utmärkt att snacka om andelsspel och trav med likasinnade.

   Travstugans andelslag

   Drygt 2,9 miljoner kronor spelade Johan Karlsson in till sina andelsköpare i samband med en V86-jackpot 10 juli 2019. Bara ett par månader efter en annan storvinst på V86 den 10 april där resultatet blev 2,3 miljoner kronor. På V75 har Andreas Stenberg lyckats bäst och vunnit 1 616 245 kr. Vilket inträffade när spännande tävlingar avgjordes på Bjerke travbana den 8 september 2019.

   Travstugans vinstlista hos ATG tillsammans
   • 2021-11-14 Vinst per andel 4009, totalt 20 046 (GS75, Jimmie)
   • 2021-11-13 Vinst per andel 5167, totalt 51 674 (V75, Daniel)
   • 2021-11-06 Vinst per andel 9647, totalt 135 053 (V75, Mattias K & P)
   • 2021-11-04 Vinst per andel 4707, totalt 47 042 (V64, Jesper)
   • 2021-10-06 Vinst per andel 6370, totalt 50 960 (V86, Mattias Å)
   • 2021-10-06 Vinst per andel 5518, totalt 55 184 (V86, Niklas)
   • 2021-09-29 Vinst per andel 2074, totalt 20 742 (V86, Daniel)
   • 2021-09-18 Vinst per andel 13 182, totalt 105 458 (V75, Jesper)
   • 2021-09-11 Vinst per andel 6008, totalt 42 058 (V75, Mattias Å)
   • 2021-09-11 Vinst per andel 4198, totalt 41 982 (V75, Christian)
   • 2021-09-11 Vinst per andel 1922, totalt 38 430 (V75, William)
   • 2021-09-08 Vinst per andel 3442, totalt 37 861 (V86, Christian)
   • 2021-08-28 Vinst per andel 3984, totalt 31 870 (V75, Mattias K&P)
   • 2021-08-28 Vinst per andel 2656, totalt 31 870 (V75, Martin)
   • 2021-09-28 Vinst per andel 3123, totalt 309 177 (V75, Mattias Å)
   • 2021-08-28 Vinst per andel 2114, totalt 33 824 (V75, Christian)
   • 2021-08-27 Vinst per andel 1064, totalt 51 064 (V86, Andreas L)
   • 2021-08-26 Vinst per andel 1313, totalt 19 691 (V86, Kim)
   • 2021-08-22 Vinst per andel 6510, totalt 65 095 (GS75, Mattias K)
   • 2021-08-09 Vinst per andel 1856, totalt 27 842 (V64, Kim)
   • 2021-08-03 Vinst per andel 4300, totalt 38 695 (V64, Jesper)
   • 2021-07-24 Vinst per andel 2965, totalt 29 635 (V75, Mattias K)
   • 2021-07-24 Vinst per andel 2986, totalt 29 866 (V75, Andreas L & S)
   • 2021-07-21 Vinst per andel 3009, totalt 30 091 (V86, Jimmy)
   • 2021-07-21 Vinst per andel 2538, totalt 30 451 (V86, Kim)
   • 2021-07-07 Vinst per andel 1177, totalt 11 665 (V86, Kim)
   • 2021-06-27 Vinst per andel 2799, totalt 22 399 (V75, Andreas)
   • 2021-06-27 Vinst per andel 1943, totalt 19 432 (V75, Jesper)
   • 2021-06-27 Vinst per andel 1898, totalt 18 985 (V75, Mattias K)
   • 2021-06-27 Vinst per andel 1855, total 18 557 (V75, Mattias Å)
   • 2021-05-22 Vinst per andel 9991, totalt 99 911 (V75, Mattias Å)
   • 2021-05-16 Vinst per andel 2145, totalt 32 168 (V75, Kim)
   • 2021-05-05 Vinst per andel 1525, totalt 27 464 (V86, Daniel)
   • 2021-05-01 Vinst per andel 15 297, totalt 76 486 (V75, Mattias P)
   • 2021-05-01 Vinst per andel 12 025, totalt 72 151 (V75, Nik & Chr)
   • 2021-04-21 Vinst per andel 1560, totalt 23 392 (V86, Andreas)
   • 2021-03-31 Vinst per andel 1366, totalt 20 492 (V86, Kim)
   • 2021-03-31 Vinst per andel 1464, totalt 21 951 (V86, Kim)
   • 2021-03-31 Vinst per andel 1334, totalt 20 019 (V86, Sandra )
   • 2021-02-24 Vinst per andel 4740, totalt 47 409 (V86, Mattias P)
   • 2021-02-24 Vinst per andel 4412, totalt 44 120 (V86, Mattias Å)
   • 2021-02-24 Vinst per andel 2243, totalt 44 858 (V86, Mattias P)
   • 2021-01-05 Vinst per andel 2 688, totalt 40 327 (V64, Kim)
   • 2020-11-11 Vinst per andel 4 224, totalt 50 687 (V86, Andreas)
   • 2020-07-05 Vinst per andel 4 600, totalt 46 000 (V75, Daniel)
   • 2020-07-04 Vinst per andel 1 963, totalt 39 260 (V75, Sandra)
   • 2020-06-24 Vinst per andel 10 455, totalt 83 643 (V86, Andreas)
   • 2020-05-23 Vinst per andel 43 726, totalt 393 538 (V75, Andreas)
   • 2020-03-16 Vinst per andel 10 157, totalt 84 644 (GS75, Daniel)
   • 2020-02-26 Vinst per andel 6 065, totalt 212 275 (V86, Mattias)
   • 2020-02-19 Vinst per andel 11 507, totalt 115 072 (V86, Andreas)
   • 2020-02-19 Vinst per andel 8 486, totalt 127 296 (V86, Johan)
   • 2020-02-15 Vinst per andel 14 350, totalt 86 104 (V75, Johan)
   • 2020-01-29 Vinst per andel 2 006, totalt 76 239 (V86, Kristina)
   • 2019-10-05 Vinst per andel 1 588, totalt 44 490 (V75, Sandra)
   • 2019-09-18 Vinst per andel 1 516, totalt 234 995 (V86 Jocke)
   • 2019-09-14 Vinst per andel 2 700, totalt 812 880 (V75 Jimmie)*
   • 2019-09-14 Vinst per andel 2 550, totalt 183 624 (V75 Jimmie)*
   • 2019-09-08 Vinst per andel 4 452, totalt 1 616 245 (V75, Andreas S)*
   • 2019-07-10 Vinst per andel 6 714, totalt 2 880 477 (V86, Johan)*
   • 2019-07-03 Vinst per andel 13 929, totalt 863 645 (V86, Daniel)
   • 2019-06-23 Vinst per andel 4 438, totalt 443 880 (V75, Jimmie)

   *Den största andelsvinsten i Sverige aktuell omgång

   Andelsspel hos ATG

   Bra att veta om ATG tillsammans

   Lagkapten

   Lagkapten i tillsammanslaget är den personen som grundade laget.

   Spelläggare

   Alla andelsspel har en spelläggare. Den personen som är spelläggare gör alla system och det är i dennes system du köper andelen i. Man kan byta spelläggare innan varje omgång.

   Lagkassa

   Lagkassan är den summa laget har att spela för varje omgång. Lagkassans storlek kan variera beroende på hur många andelar som har sålts. Vinsten fördelas ut autmatiskt till ATG-kontot. Skulle det bli så att spelläggaren gör ett mindre system än vad summan i lagkassan är regleras även det automatiskt när spelets har lagts.

   Skulle en spelläggare välja att inte lämna in sin andel trots att den är öppen betalas alla insatser tillbaka på ditt spelkonto hos ATG.

   Föranmälan

   Om du i förväg vill vara med och delta i kommande omgångar kan man föranmäla sig. Då väljer du själv hur många omgångar du vill delta i och hur stor din maxinsats per omgång ska vara. Det här är ett bra alternativ om man ska iväg och inte kan köpa sin andel själv.

   När spelläggaren aktiverar omgången dras pengarna automastiskt från ditt ATG-konto.

   Chatt för butiken

   Här kan man chatta med medlemmar i laget eller spelläggaren. Har den som gör kupongen information inför omgången brukar personen dela med sig av information här.

   Preliminär kupong

   Varje spelläggare har möjligheten att dela en preliminär kupong innan tävlingarna har börjat för att visa kunden hur den eventuella raden kommer att se ut. Vanligtvis skrivs den preliminära kupongen samma dag och spelläggaren brukar ofta skriva i chatten när de har ''prellat'' kupongen. En preliminär rad är som det låter inte den som lämnas in. Det kan exempelvis bli en sen strykning eller att andelen har sålt för lite som gör att spelläggaren måste göra om systemet.

   Ombudsavgift

   Ombudsavgiften är den provision spelläggaren har på sålda andelar. Vi på travstugan lägger ner enormt mycket tid och energi genom att studera omgångarna och även skriva analyser inför. För att få fram bra system och bra spelläggare krävs det någon form av ersättning. Ombudsavgiften är på 6% av köpt andel och står tydligt innan du köper en andel.

   Butiksandelar

   Är den nya butiken när det kommer till köp av andelar. ATG tillsammans fungerar numera endast för privata tillsammanslag. Här samlas alla spelbutiker under ett gemensamt tak. Numera finns butiksandelarna på atg's vanliga hemsida.

   Skapa konto hos ATG

   Skapa konto för att spela V75 tillsammans hos ATG

   Ingen välkomstbonus

   För att vara med i vårt tillsammanslag behöver du ha ett konto hos ATG. Genom att spela på trav hos ATG innebär att du är med och stöttar den svenska landsbygden. Allt överskott ATG får går tillbaka till hästnäringen som genererar över 35 000 arbetstillfällen varje år.


   Andelsspel Svenska Spel

   Svenska Spel lanserade i december 2020 ombudsspel där man köpa andelar av experter på travet till deras franska spelform High Five. Svenska Spels andelsspel är väldigt likt ATG tillsammans. Den stora skillnaden är att man kan köpa andelar till andra spelformer än bara trav som exempelvis Stryktipset, Europatipset och topptipset.

   Owlie trav galopp svs


   Varje dag hittar du andelar i olika kostnader på High Five från några av Travstugans spelläggare. High Five går ut på att hitta de fem första hästarna i ett trav eller galopplopp och spelet avgörs dagligen. Fördelarna med att spela andelsspel på High Five är att det endast är ett lopp och därmed går väldigt fort. Spelet är också väldigt stort i Frankrike där det dagligen omsätts över 20-30 miljoner.

   Vill man köpa andelar hos Svenska Spel till någon av spelformerna som inte rör travet rekommenderar vi varmt att gå in och läsa på inför omgångarna hos Bettingstugan. Där kan man läsa om varje spelläggare och se vad det finns för typ av andelar.

   Andelsspel High Five
   Kort om andelsspel på High Five
   • Avgörs runt lunchtid varje dag.
   • Frankrikes största spelform.
   • Hitta de fem främsta hästarna i ett lopp.
   • Utebetalning på tre, fyra och fem rätt.