Gratis

V86 TIPS varje onsdag

På den här sidan hittar du V86 tips från några av Sveriges främsta travexperter varje onsdag! Precis som alla andra travtips du hittar på Travstugan är alla V86-tips helt gratis. Förutom att vi lär dig allt som har med V86 att göra hittar du även V86-resultat och andelsspel från varje omgång.

V86 tips idag

Vilken jackpotvecka vi har! Igår Bergsåker där det blev bra pengar, idag V86 med jackpot. På lördag V75 med jackpot och på söndag GS75 med jackpot! ... Läs travtips

Låt oss liva upp onsdagen. Det är jackpot från Åby/Solvalla och även fast vi har några starka vinnare har vi även roliga bud som höjer värdet!Min ... Läs travtips

V86-SNACK FRÅN REDAKTIONEN

Draget i laget

V86-DRAGET I LAGET: Dubbeljackpot ikväll!

onsdag 24 april 2024

JIMMY WESTBERG - 8 Miking (V86-1) I jakten på dom 20 jackpotmiljonerna så hittar jag draget redan i V86-1.  Det ...

JIMMIE NORDBERG - 5 Night Brodde (V86-2) 5 Night Brodde imponerade när man väldigt enkelt vann på en bra tid senast, ...

Nyhet

Profiler årsdebuterar nästa onsdag

torsdag 14 mars 2024

Det är ett profilstarkt fält som visar upp sig på Åbytravet nästa onsdag. Per Nordström selar ut Önas Prince för ...

Lär dig allt om V86

V86 är spelformen som avgörs varje onsdagkväll. För att vinna på V86 behöver du sätta vinnaren i åtta raka lopp. Spelformen är känd för att vara svår med tanke på att det är ett extra lopp att tippa. Fördelen är dock att riktigt höga vinster väntar vid åtta rätt. På V86 spelar du om sex och sju-rättspottten och radpriset är 0.25 kronor.

Här på Travstugan hittar du varje onsdag både andelsspel och speltips till V86. Vi har 16 spelexperter som spelar V86-system i diverse prisklasser. Våra andelsspel går att hitta på våran ombudssida, Direkten Ryd. Du kan även läsa mer om andelsspel och hur man går tillväga för att köpa en andel genom att klicka här.

Vi lägger även upp V86-resultat varje vecka efter avslutad omgång. Vi delar med oss vilka hästar som vinner, vilken kusk som körde, spelprocent och värdet efter varje V86-lopp. Du hittar även utbetalningen på sex, sju och åtta rätt.

VANLIGA FRÅGOR & SVAR OM V86

Sedan Travstugan lanserades har många kommit till oss med frågor om V86 onsdag. För att underlätta för dig hittar du återkommande frågor och svar på hemsidan. Sektionen uppdateras löpande allt eftersom fler frågor trillar in. Tveka inte att höra av dig till oss om och när du har frågor om V86.

Vart hittar jag speltips till V86?

Våra V86-tips hittar du här. Vi försöker alltid publicera våra tips senast dagen innan spelomgången startar.

Hur hittar jag andelar på V86?

Travstugan har ett eget ombudslag tillsammans med spelbutiken Direkten Ryd i Linköping. I vårt ombudslag hittar du flera olika typer av andelar på V86 från våra experter. Vi har andelar som kostar från 20 kronor upp till 750 kronor. Klicka här för att läsa hur man köper andelar på V86.

När börjar V86?

Mellan oktober och april körs V86 Xpress och då är första start och spelstopp klockan 20.30. Under sommarmånaderna börjar V86-omgången oftast en timme tidigare och startar 19:30. Du hittar alltid starttid i våra travtips, eller på atg.se.

Vart ser jag V86 live?

TV12 visar V86-tävlingarna live varje onsdag från klockan 20:30 när det inte är högsäsong. Du kan även se loppen gratis i ATG-live. Har du ComHem finns ATG som en egen kanal på TVn.

Hur mycket kan man vinna på V86?

Det går inte att säga exakt hur mycket du kan vinna på V86 eftersom det beror på hur många som spelar och hur insatserna ser ut.

Den största vinsten på V86 är på nästan 11 miljoner kronor.

Potten blir än så länge inte riktigt lika stor som på V75 men det går att vinna stora belopp även på V86 och många miljonvinster delas ut årligen.

Hur köper man en V86-andel i mobilen?

För att köpa en andel i mobiltelefonen måste man använda sig av sin webbläsare och logga in på butiksandelarnas egna sida. ATG har inte hunnit färdigt med en applikation där man även kan spela andelsspel från ombudslag.

Vi hoppas såklart det kommer snart.

Hur spelar jag V86?

Om du vill spela på V86 kan du välja mellan att spela på ATG i dator, mobil eller surfplatta. Du kan också välja att lämna in kupongen hos närmaste ATG-ombud. Har du liten eller ingen kunskap om både hästar och spelformen V86 är förslaget att proffsen sköta jobbet istället!

Genom att spela en andel är du med på valfri del av ett system som är framtaget av proffs på travspel. Vi på Travstugan har flera spelläggare som dagligen lägger spel på hästar. Du hittar våra andelar genom att klicka här.

Vart hittar jag resultaten från V86?

Gå in via din webbläsare på atg.se, eller ladda ner appen och gör följande:

 1. I huvudmenyn, klicka på (rätta)
 2. Klicka på reslutatkalender
 3. Välj dag (V86 avgörs alltid på onsdagar)
 4. Välj vilken spelform under onsdagen (V86 har färgen lila)

Vill du läsa mer om hur man hittar på atg.se? Klicka här.

Vad innebär V86 procent?

Procenten visar på hur stor andel kuponger en häst är streckad. En häst som är spelad till 65 % är alltså streckad på 65 % av alla inlämnade kuponger. Desto högre procent desto fler är det som tror på hästen. Din utmaning är att hitta vinnare med låg procent eftersom dessa ger bättre utdelning.

Hur registrerar jag mig för att spela V86?

Du registrerar dig konto enkelt på atg.se eller i ditt närmaste spelombud. Det går riktigt fort, se till att ha giltigt BankID tillgängligt.

Är tipsen på Travstugan gratis?

Ja. Alla våra V86-tips och analyser är helt gratis. Du hittar flera tips till kommande V86-omgång ovan, men vi har även tips till andra spelformer.

Du hittar tipsen genom att klicka här.

När publicerar ni era V86-tips?

Vi har som mål att alltid publicera V86-tipsen dagen innan V86. Men vi har alltid flera analyser uppe senast under onsdag eftermiddag.

V86 är en produkt från ATG

ATG

Motorn i Svensk hästnäring
 • Bästa spelbolaget för trav
 • Mycket användarvänlig sajt
 • Sportbook med brett utbud
 • Ingen välkomstbonus
 • Inga fasta odds dagligen
Välkomstbonus
Ingen välkomstbonus
Till ATG Ta del av bonus
Hemsida: atg.seGrundat: 1974
Ägare: Svensk Travsport, Svensk GaloppHuvudkontor: Bromma, Sverige
ATG Ipad
ATG Macbook
ATG Iphone

Sammanfattning

Skrivbent: Martin Engström Martin Engström

1974 bildades Aktiebolaget Trav och Galopp (ATG) och har sedan dess varit motorn i svensk hästnäring! ATG har tillhandahållit spel på trav längst och är därmed den absolut största aktören på marknaden. Sedan 2019 hittar man både sport och casinospel hos ATG vilket har lyft nivån ytterligare. ATG anses numera vara Sveriges största spelbolag.

Det här hittar du i ATG:s recension

Läs hela recensionen

Om V86 - Onsdagens bästa travspel

V86 lanserades den 30 november 2011. Tanken från början var att V86 skulle ersätta V64 under en provperiod om tio veckor – men succén lät inte vänta på sig och ATG beslutade därför snabbt att V86 skulle bli en permanent spelform.

Idag är V86 den största spelformen ATG har att erbjuda efter V75. Vanligtvis startar V86-omgången 20:30 på onsdagskvällarna, men under sommarhalvåret startar man tidigare på kvällen eftersom omgången då avgörs på en och samma bana.

Omsättningen per omgång brukar vara över 20 miljoner kronor och en bra bit högre än så när det vankas jackpot.

Spelformen är väldigt lik V75. Skillnaden är egentligen bara att det är ett lopp mer på kupongen istället för sju lopp som det är på V75. Du får därmed utdelning på din kupong även om du har sex och sju rätt.

Radpriset på V86 ligger på 0,25 kronor istället för 0,50 kronor som det är på när det är lördagar och V75. Under höst, vinter och vår är V86-loppen fördelade på olika två banor. Om du vet hur V75 spelas har du kunskapen som behövs för att spela på V86 på onsdagar.

V86 om V85 owlie aret runt

Fördelning av V86-potten

Den totala V86-potten fördelas enligt följande:

 • 40 % går till åttarättspotten.
 • 20 % till sjurättspotten.
 • 40 % till sexrättspotten.

Om ingen lyckas hitta åtta, sex eller sju rätt för den delen - flyttas potten till kommande omgång. Samma princip gäller om värdet för åtta, sju respektive sex rätt understiger 15 kronor då det blir jackpot och man spelar således om mer pengar onsdagen efter. När du har vunnit på V86 är det bara ta ut pengarna direkt från kontot eftersom skatten redan är dragen.

Tidernas fem största vinster på V86

Anders Åkesson

I Oktober 2019 satsade 57-årige Anders Åkesson 220 kronor och byggde ett system till V86. Senare på kvällen slog han upp datorn och såg att han hade tagit hem hela potten och 22 670 896 kronor. Därmed slog Anders tidernas rekordvinst som var på 10 898 760 kr.

 1. 22 670 896 kronor. Oktober 2019, Stockholm.
 2. 10 898 760 kronor. Oktober 2012, Stockholm.
 3. 9 940 445 kronor. Februari 2012, Stockholm.
 4. 6 728 203 kronor. December 2012, Stockholm.
 5. 6 321 575 kronor.. Augusti 2015, Stockholm.

V86 express

Den 26 februari 2014 körde ATG sin första V86 Xpress-omgång. Succén var efter den onsdagen ett faktum och sedan dess är det en del av V86.

Med V86 Xpress körs omgången i expressfart på två travbanor som delar på omgången och får köra varannat lopp. Totalt körs fyra travlopp på respektive travbana, exempelvis får Jägersro fyra lopp och Solvalla får de andra fyra loppen. Solvalla är dock den enda travbanan som alltid har minst fyra av loppen.

Eftersom banorna arrangerar vartannat lopp kan travloppen avgöras med bara någon minuts mellanrum, istället 25 minuter som det normalt sett tar mellan loppen när det körs på en och samma travbana.

V86 express har blivit en uppskattad spelprodukt för spelarna som sitter hemma i TV-soffan. Du behöver alltså inte sitta framför TVn under flera timmar på onsdagarna längre. Omgången avgörs under 90 minuter. Lika lång tid som en fotbollsmatch. Dessutom ökar det upplevelsen eftersom det är korta pauser mellan loppen.

Banor som turas om att anordna V86 Xpress är Bergsåker, Jägersro och Åby.

Under högsäsong körs V86 endast på en bana, oftast på Solvalla men även vid något enstaka tillfälle ute på landsbygden. Tid för första start är då 19.20. Travloppen avgörs då på samma bana, vilket medför att express-upplägget pausas. Spelformen byter mot slutet av sommaren tillbaka till V86 Xpress och fördelar loppen på två banor – varav en alltid är Solvalla – med första start 20.30.

Expressonsdag V86
Vad är skillnaden mellan V86 och V75?

V86 och V75 är två spelformer som är väldigt lika. Skillnaden är är att V86 har ett lopp extra på kupongen. Det är dessutom billigare att spela V86, som till skillnad mot V75 som har ett lite dyrare radpris. Dom flesta V86-loppen går på onsdagar medan V75 avgörs på lördagar.

Se V86 live

Det finns flera sätt att följa V86 varje onsdag! Har du en mobil eller surfplatta rekommenderar vi att ladda ner ATG's nya applikation. Har du ett konto hos ATG loggar du enkelt in och kan välja mellan att se V86 direkt eller gänget i ATG-live studion. Följer du loppen via datorn så fungerar atg's hemsida precis lika bra. Vill du följa V86 via TVn är det oftast Kanal12 som gäller.

Har du missat kvällens V86-lopp ser du dom enkelt i efterhand på TV4 i slutet av sportnyhterna, eller på ATGs hemsida.

Skarmavbild 2021 12 08 kl 10 26 10

ATG V86

V86 är en produkt från ATG

V86 omsätter varje vecka runt 18-20 miljoner

V86 är en spelprodukt från ATG som går ut på att tippa rätt i åtta raka lopp varje onsdagkväll, ofta i expressfart.

Många påstår att V86 är ett spel för proffsspelare, med tanke på att det är ett extra lopp att tippa. Det är felaktigt. V86 är en spelform för alla.


Spela på V86 - Travstugan lär dig!

Om du vill spela på V86 kan du välja mellan att spela i din dator, mobil eller surfplatta. Du kan också välja att lämna in kupongen hos ett ATG-ombud. Har du liten eller ingen kunskap om både hästar och spelformen V86 föreslår vi att du börjar med att köpa en andel eller ett Harry Boy-system. Det kan tyckas svårt i början men man lär sig snabbt vad spelet går ut på.

För att vinna på V86 måste du hitta vinnaren i åtta, sju eller sex avdelningar. Hur stor vinsten blir beror inte bara på hur många rätt du får utan även på hur många andra spelare som får åtta, sju eller sex rätt. Blir du ensam om åtta rätt i omgången vinner du i såna fall hela potten i åttarätts-poolen, vilket oftast är på flera miljoner.

Travstugan V86 tips mockup

V86 kupong

 • Kostnad V86

Priset för att spela på V86 beror på hur många hästar du streckar i respektive avdelning. En häst innebär en rad och priset per rad på är 0,25 kronor. För att ta reda på totalpriset multiplicerar du antalet hästar i samtliga avdelningar med varandra och sedan med priset per rad i kronor, alltså 0,25.

För att hålla priset nere är rekommendationen att spika – det vill säga att strecka endast en häst – i åtminstone två avdelningar. Om du streckar två hästar istället för att spika dubbleras kostnaden. Utmaningen som spelare är att hitta spännande drag och säkra spikar till en rimlig kostnad. Du behöver inte oroa dig för att hålla koll på priset när du spelar i din dator, telefon eller surfplatta eftersom priset uppdateras automatiskt medans du fyller i kupongen. Spelar du V86 i en butik kan det vara bra att ha koll på radpriset, men känner du dig osäker kan man alltid fråga kassören som arbetar i spelbutiken om hjälp.

 • Jackpot på V86

Jackpot innebär att det finns extrapengar i potten. Om det blir så låg utdelning i en omgång att pengar inte betalas ut på sex, sju eller åtta rätt flyttas potten till nästa omgång. Samma princip gäller även om ingen får sex, sju eller åtta rätt. Ibland händer det att det finns upp till 40 miljoner kr att spela om på V86. Spelvärdet när det är V86 är oftast riktigt bra och ATG är noga med att annonsera ut när det är jackpot på V86.

 • Harry Boy på V86

Harry Boy är en rolig och spännande spelform för nybörjare eller proffs som inte har tiden till att tippa sin egen V86-kupong. Fördelen med Harry Boy är att just Harry Boy tippar åt dig. Det enda du behöver göra är att dig för vilken summa du vill spela för.

På ATG.se navigerar du enkelt till Harry Boy genom att klicka på menyn och leta dig ner till ’’Harry Boy’’ i menyraden.

Där väljer du enkelt vilken typ av Harry Boy du vill köpa och hur mycket pengar du vill spela för.

Det går att köpa följande tre typer av Harry Boy-kuponger på V86:

 • Harry Boy original - En blandning mellan skrällar och favoriter
 • Harry Boy favorit - Fler favoriter, lägre utdelning
 • Harry Boy chans - Fler skrällar, högre utdelning

Du kan även köpa färdiga Harry boy-påsar där man får färdiga kuponger för en hel vecka eller helg för valfri summa.

Harry Boy V86
 • Spela matematiskt på V86

Att spela matematiskt är det enklaste sättet att spela på V86. När du spelar ett matematisk system fyller du bara i kupongen som man enkelt hittar på ATGs hemsida under fliken V86. Du kryssar sedan i dom hästarna du vill ha med på din V75 kupong och följer summan och antalet rader i högra hörnet. När du känner dig nöjd med din kupong klickar du på knappen ’’lägg spel’’. Du får sedan upp en ’’betslip’’ eller kupong med din rad framför dig.

När du spelar ett matematiskt V86-system betalar du lika mycket för alla hästarna som du har streckat på kupongen.

Alla våra speltips och andelar i Travstugan är baserade på en matematisk V86-kupong.

Spela reducerat på V86

Det finns många fördelar genom att spela reducerat på V86 och det har bidragit till många stora vinster. När du gör ett reducerat system betalar du mer för dom raderna du tror är mer spelvärda.

Du kan välja att antingen ranka hästarna genom förutbestämda kriterier, eller genom att ställa villkor på systemet så kan du väljer bort kombinationer som du tror kommer ge låg utdelning (många favoriter), eller kombinationer som du anser inte har någon chans (många skrällar).

När du spelar reducerat på V86 minskar du kostnaden för systemet och har därför chansen att få med fler hästar på kupongen som du inte är beredd att betala för om du tillexempel hade spelat en matematiskt system. Dom flesta proffsen spelar reducerat och det går faktiskt riktigt fort att lära sig.

 • Spela V86 i telefonen

Det enklaste sättet att spela på V86 i telefonen är genom att ladda ner ATGs nya mobilapp. Du laddar enkelt ner den hos App Store eller Google Play. När du väl laddat ner appen loggar du bara in på ditt ATG konto med ditt BankID eller användarnamn och lösenord.

I mobilappen kan du, förutom att spela, läsa V86 resultat och startlistor men även se loppen live.

 • Man kan även spela på V86 genom mobilens webbläsare. Den är lika lättnavigerad som appen men erbjuder större spelutbud som tillexempel ATG sport och casino.
Expertens V86-tips

Simon Hagen

 • Analysera loppen noggrant.
 • Ha extra koll på utrustningsändringar sent inpå spelstopp.
 • Jämför oddsen med streckprocenten hos exempelvis Unibet eller Svenska Spel.
 • Läs och jämför V86-tips för att skapa dig en idé av hur marknaden tänker.
 • Spela reducerat för att minska kostnaden och få med fler hästar på kupongen.
 • Spela tillsammans, antingen med en vän eller genom ett ombudslag.
 • Hitta två spikar på V86 för att reducera kostnaden och få med fler skrällar.
 • Reserver på V86

Om en häst du har spelat blir struken får du istället in din första reserv. Blir två hästar du spelat strukna får du även in din andra reserv. Du kan själv välja vilka hästar som ska vara reserver – i annat fall bestäms reserver enligt insatsfördelningen vid tiden för inlämning.

Med andra ord väljs reserver efter hur spelarkollektivet valt att fördela sina insatser. Tanken är att det ska öka dina chanser att vinna. Fram till 20 mars 2017 valdes reserver efter turordningen – en ranking som var baserad på startpoängen. Den var baserad på resultaten i hästarnas fem senaste lopp.

 • Du ser alltid på din spelkupong vilka reserver du tilldelats.
 • Streckprocent på V86

Procenten visar på hur stor andel kuponger en häst är streckad. En häst som är spelad till 65 % är alltså streckad på 65 % av alla inlämnade kuponger. Desto högre procent desto fler är det som tror på hästen. Din utmaning är att hitta vinnare med låg procent eftersom dessa ger bättre utdelning.

Startlista V86

Att kunna läsa en startlista på V86 behöver inte vara en självklarhet för den nye travspelaren. Därför går vi snabbt igenom grundarna här. Det bästa och mest enkla sättet att ta reda på vilka hästar som startar på V86 är att besöka ATG's hemsida hemsida eller ladda ner ATGs mobilapp som du hittar i App store eller Google Play.

Startlistan publiceras så snart loppen är fyllda och startspåren är lottade vilket oftast sker runt lunchtid dagen efter förgående V86-omgången. Förutom aktuella startlistor för V86 hittar du även äldre startlistor i resultatkalendern. När V86 Xpress avgörs på onsdagarna delar två travbanor på V86-omgången. Banorna kör då fyra lopp vardera och turas därmed om att köra loppen.

Om Solvalla och Bergsåker delar på en V86 omgång och Solvalla kör första avdelningen på V86 är det sedan Bergsåkers tur att köra loppet efter.

Det är viktigt att vara uppmärksam på vilken bana det aktuella V86-loppet går på. Många förutsättningar kan skilja sig från dom olika banorna som tillexempel väder, material på travbanan och hur långt hästen har att åka dit.

Guide för att hitta startlista på V86
 1. Gå in på ATG i din webbläsare eller applikation.
 2. Klicka på spelkalender.
 3. Välj dag (V86 avgörs på onsdagar).
 4. Scrolla ner och läs igenom startlistan.

V86 tips på Travstugan

Sedan vi sjösatte denna sidan 2016 har vi varje onsdag haft gratis V86 tips uppe för er läsare. Tipsen publiceras senast onsdag förmiddag – men målsättningen är att publicera tipsen åtminstone kvällen innan, det vill säga på tisdag kväll. För att nå framgång tar experter på Travstugan alltid hjälp av användbara verktyg som exempelvis lopparkivet.

Våra V86-tipsters går igenom varje V86-omgång och lopp för lopp analyserar dom allt från vilken vagn hästen kommer gå med till vilket eventuellt löpningsförlopp ekipaget kommer att få. All information kokar man sedan ner i en gryta för att se ett helhetsperspektiv. Sedan rankar våra tipsters vilka hästar som dom tror kommer ha störst chans att vinna lopp

Att studera på inför V86 omgången är A&O. Numera har de flesta tillgång till samma information, men det är viktigt att sålla vad som egentligen har någon betydelse.

Travtips V86

Hur man läser våra V86 tips

Våra V86-tipsters går igenom varje V86-omgång och lopp för lopp analyserar dom allt från vilken vagn hästen kommer gå med till vilket eventuellt löpningsförlopp ekipaget kommer att få. All information kokar man sedan ner i en gryta för att se ett helhetsperspektiv. Sedan rankar våra tipsters vilka hästar som dom tror kommer ha störst chans att vinna loppet.

Vi avslutar alltid våra travtips med ett systemförslag och en länk till vårat andelsslag hos ATG-tillsammans baserat på V86-analysen.

 • Våra experter på Travstugan är självständiga och låter sig inte påverkas av varandra. Försök därför ta dig tid att läsa genom samtliga tips för att skapa dig en egen uppfattning – bäst av allt är om experter på Travstugan är rörande överens om intressanta drag och säkra spikar. Då är det bara att spika!

Externa tips för V86

För att underlätta för dig har Travstugan samlat externa tips för V86 på en och samma sida! Dessa har vi valt att samla i Travstugans facebook-grupp "Travsurr - travstugans travgrupp". I gruppen har vi en skön atomsfär och likvärdiga får dela med sig av sina tips & idéer inför varje V86-omgång. Alla V86 är gratis även i gruppen. Kika gärna in där!

Du kan även hitta V86-tips atg.se. Där publiceras speltips, krönikor och nyheter inför varje V86-omgång. I facktidningar som Travronden, Sulkysport och ViTippa hittar du även analyser och V86-tips. Tidningarna finns oftast att köpa i dom flesta spelbutikerna runt om i landet.

Skriv V86-tips för Travstugan

Vill du också skriva V86-tips för travstugan? Hör av dig till oss via vårt kontaktformulär. Kravet för att bli en av oss är ett brinnande intresse för travsporten och spelet. Målsättningen är hela tiden att bli fler. Alla har något att bidra med – oavsett om det handlar om drag och spikar eller funderingar och åsikter.

Andelsspel V86

Andelsspel på V86

Likt alla andra spelformer hos ATG går det även att spela andelsspel på V86. Det gör det möjligt för flera spelare att spela tillsammans i ett lag, vilket bidrar till att kassan blir större och vilket medför kan man göra större system och därmed ökar chansen att vinna på V86. Har du liten eller ingen kunskap om både hästar och spelformen V86 är förslaget att köpa en andel av våra tips-experter hos ATG tillsammans.

I Travstugans ombudslag hittar du flera olika system från våra tipsters. För att rygga dessa föreslår vi att man köper en andel, då har du en del i den expertens system. Du kan hitta expertens tankar och funderingar här på travstugan och därmed bilda dig en uppfattning om det är värt att rygga spelexperten eller inte.

Vi har alla typer av andelar på V86 Från 25 kronor till dyrare andelar som kostar upp till 1000 kronor.

I vårt ombudslag hittar du flera olika spelläggare. För att komma till dessa kan du antingen söka på Travstugan eller Direkten Ryd på tillsammans-sidan eller här.

För att lära dig mer om hur andelsspel och ATG tillsammans fungerar har vi skapat en guide. Där hittar du all nyttig information man kan tänkas behöva innan man köper sin första andel. klicka här för att läsa mer om andelsspel på V86.

Andelsspel V86

Resultat och utdelning på V86

Enklaste sättet att hitta V86-resultat är genom att gå in på ATGs hemsida direkt och kika. Det finns dock olika sätt man kan få fram resultatet på. Nedan följer några av varianterna.

Rätta manuellt

 1. Klicka på ''reslutatkalender''
 2. Välj dag
 3. Välj bana
 4. Välj spelform eller lopp
 5. Läs igenom lopp för lopp

Rätta med rättningskod

Du kan även fylla i en rättningskod, koden finner du alltid längst ner på ditt spelkvitto, oavsett om du spelat i butik eller online. Skriv in koden efter du har klickat på fliken ''Rätta med rättningskod'' hos ATG, så räknar datorn ut hur många rätt du har eller har haft automatiskt.

Se spelkvitto

Du kan även rätta din V86-kupong genom att göra följande:

 1. Klicka på ''mina spel''
 2. Klicka på ''hästkvitton''
 3. Klicka på spelet
 4. Klicka på ''resultat'' längst upp på din V86-kupong.

Har du spelat din V86a i butik och inte har tillgång till internet kan du rätta kupongen i kassan, är inte vinsten för stor kan du också få din vinst utbetald direkt.

Följ Travstugan på Youtube