V75 Eskilstuna i sista stund

V 75 på Eskilstuna denna helgen och som vanligt denna årstiden finns det en del kluriga lopp, känns dock tryggt att ha en säker spik för inte lär On Track Piraten bomma en ny seger som han levererar.

V 75-1 är ett mycket fint stolopp enligt mig trots bara åtta hästar till start. Fyra hästar höjer sig lite över mängden tycker jag. 9 Jetset är jag lite svag för, levererar oftast bra lopp och nu har hon perfekt smygspår då hon är sylvass med lopp på rulle måste hon med på min kupong. 2 Pasithea Face gör här årsdebut för Ludde, ett sto med mycket hög kapacitet som var ute mot hingstar och valacker i derbyt. Hon har bra hårdhet och kan bli svår att rå på. 6. Indoor Voices har bra form och har gjort bra lopp på slutet, dessutom med Örjan i sulkyn. 1 Fly the World har varit ute mot tufft motstånd i guld på slutet och kan få loppet. Jag nöjer mig med dessa fyra, vill man ha en kantboll kan Catch The Cash vara rolig med Adielsson upp i vagnen.

V 75-2 är ett öppet stolopp, tyvärr blev Xanthis Amazing struken som underskriven är med och deläger. Tror en del på 5 New Flame som var bra i årsdebuten, verkar vara en stark häst som eventuellt siktas mot Stochampionatet. Blir det tempo på loppet kan hon vara ett roligt streck. 14 Qatrine Gel har varit bra på slutet och trots ett dåligt spår ska denna med på kupongen, Örjan kan som vi vet tidigare trolla med rätt resor. I övrigt är loppet som sagt öppet så mitt råd är att gardera på så mycket ni har råd med.

V 75-3 som är Gulddivisionen och här har vi en stenklar som vi haft nu på slutet några veckor. Jag pratar givetvis om nummer 5. On Track Piraten som varit överlägsen på slutet och jag har svårt att tro något annat även idag. 2640 meter ser jag bara som en fördel då han är stark och rejäl. Spik och vi vänder blad.

V 75-4 som är Klass 1 rankar jag 2 Alorac Mathbell högst, en stark och rejäl häst som står bra inne i klassen, fick även ett vettigt spår nu och bara han håller sig i trav tror jag på god chans. 6 Man at Work var bra sist och sitter troligen i spets tidigt. 12. Tournado Dream fick återigen ett dåligt spår men gjort fina lopp på slutet och jag vågar inte lämna denna utanför kupongen.

V 75-5 är Bronsdivisionen och Här blev Erica struken, då tror jag mycket på 5 Queer Fish som jag spikar! Står bra inne i klassen, 1640 meter ser jag som ett plus då han kan bli hetsig men det gör inte lika mycket på kort distans. Hästen har matchats hit och jag hoppas och tror Kaj Widell kommer vara offensiv i sin styrning. Queer Fish har varit ute mot bättre hästar än dessa och bör ha god chans vid sunda vätskor.

V 75-6 är Klass 2 där 6 Rigel Face som Ludde har i sin träning är troligtvis en klassklättrare och bör ha en mycket bra chans om han travar. Värt att tänka på är att hästen dock har galopperat i 6/12 starter så han är inte en stabil herre. Om man vill försöka fälla favoriten kan 2 Overseas vara en luring, bra spår och fin styrka för klassen. 2 % på denne.

V 75-7 5 Springover blir favorit men gör trots allt debut i silver och någon given vinnare är han inte tror jag. 3 Order to Fly har varit ute i V 75 många försök utan att vinna men då har motståndet oftast varit tuffare än vad det verkar nu, kan få en fin resa och smälla till denna gång. Skrällen är 12 Cupido Sisu som var ute i derbyt ifjol och har fin kapacitet. Dåligt spår men med tempo på loppet kan han bli farlig, 3 % på denne i nuläget.

Kommentera inlägg