Angående Rikstravet Team SHL & V75 Örebro 23:e December

Ni har väl inte missat Rikstravet? För er som inte vet om detta så kan man köpa in sig i två travhästar för 500 kr, då deltar man i Rikstravet och äger 1/1500 andel. För detta får man inte bara två travhästar att följa utan också flera fina erbjudanden med t.ex ATG Live Premium. Köpte nyss en andel i stall Färjestad där hästarna Xanthis Amazing och Deepak Am ingår. Xanthis Amazing startar idag på V 75 på Örebro och Deepak Am gick bra efter galopp på Färjestad i måndags där man var och kikade på tävlingarna live. Spännande hästar att följa med andra ord!

Det jag vill säga är att detta är ett utmärkt tillfälle att testa på att vara ägare till en liten peng och få en spännande upplevelse fram till 3:e Juli 2017 då hästarna slutligen säljs på auktion. 14 lag tävlar mot varandra med koppling till ishockeylagen i SHL med två hästar i vardera stall, där det gäller att tjäna ihop mest poäng. För er som vill läsa mer om detta hänvisar jag till rikstravet.se. Registrera er innan 31:a December om detta låter intressant och spännande, varför inte ge bort detta som en sen julklapp i dessa tider?

Vi hoppar vidare till V 75:an på Örebro, Uppesittarkväll med bingolotto men det blir självklart trav med, som också har blivit en tradition på uppesittarkvällen med V 75. Har läst på en del och jag anser att det är många öppna och svårlösta lopp, det kan bli bra utdelning ikväll på sju rätt!

I V 75-6 tror jag dock det finns en bra spik i 1. Aron The Baron, varnade jag för sist som mindre betrodd, fick då aldrig riktigt chansen. Han har kanonform, ska vara hyfsad ut och Örjan upp! Lite väl stor favorit kan tyckas men en bra chans.

Tänkbara skrällar i omgången... Om favoriten i V 75-3 sviker så finns det gott om motbud bakom, varför inte Barthold K som tävlat mot en del tuffa hästar till 3 %. V 75-4 är ett mycket öppet lopp och om det blir överpace här så vill jag varna för två hästar, nummer 7. Jazza Håleryd som är skovan och har bra kusk, samt nummer 12. Justwalkonby som också är skovan och har bra form. Två roliga kantbollar om ni garderar upp loppet! V 75-7 känns som Huselius nämnde i Vass eller kass som ett "olösligt lopp" och jag kan hålla med. Känslan säger att vem som helst kan vinna detta, pass upp dock för nummer 9. Different In med Fredrik Persson! I Intervju säger Persson att stoet håller toppform och att hon har för lite pengar på sig sett till kapaciteten. Bara 2 % i nuläget.

Med allt detta sagt vill jag önska alla en Riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!!! Vi blickar sedan vidare mot ett spännande travår 2017. Ta hand om varandra, MVH Joel!

Kommentera inlägg