Ställningen i Travstugans V86-Challenge
Johan Hans G

Ställningen i Travstugans V86-Challenge

Så var vi där igen. Skrällarna stod som spön i backen.
Det var inte bara november månad i allmänhet som kändes som ett enda stort mörker igår kväll, när V86Xpress avgjordes på banorna Solvalla och Åby.

Efter två relativt väntade vinnare, där det varit fina träningsrapporter både på vinnaren 13 KEY MOM i V86-1 och 5 NIGHT BRODDE i V86-2, började tokigheterna igen. Dock var många kuponger fortfarande kvar vid liv efter att Sven Dyhrberg överraskat lite med det fina treårsstoet 2 JOYO i V86-3. Därefter var 11 RANCH STEADY GO, som spelats till stor favorit i V86-4, inte att känna igen i loppet och hade aldrig något med segerstriden att göra. Istället var det dags för Lars-Åke Söderholm att besöka vinnarcirkeln med sin egentränade 5 DONATELLO WIBB som övertygade. Därefter blev det tack och god natt för de flesta V86-spelarna, när Henriette Larsen lyckades sätta dit 1 BROTTARN från positionen i rygg på ledaren, som tog sig förbi favoriten 10 CLAUDE DEBUSSY tillslut. Nu var det definitivt inte många system kvar och när Claes Sjöström i nästa lopp satte dit noll-procentaren (0!) 9 EKEBYS IA var det slut på det roliga för samtliga V86-spelare.

Att omgången sedan avslutades med två förhandsfavoriter spelade ingen större roll, jackpot på 8 rätt då ingen lyckades hitta samtliga vinnare. Nästa onsdag väntar därför en super-jackpot med 26 miljoner kronor till en ensam vinnare. Det börjar vattnas i munnen redan nu!

Därefter blev det tack och god natt för de flesta V86-spelarna

Hur gick det då för veckans duellanter? Jo, Johan Karlsson visade fin form - när han trots denna svårlösta rad lyckades hitta förhållandevis fina 5 rätt. Mattias Åkesson hade en sämre kväll, precis som majoriteten av V86-spelarna - och landade på 3 rätt.

Tre spännande omgångar är alltså avgjorda hittills

Jimmie Nordberg besegrade Joakim Eriksson med 6 rätt mot 5, onsdag 13 nov.

  • Vidare till semifinal: Jimmie

Viktor Åkerblom besegrade Sandra Luomala med 4 rätt mot 3, onsdag 20 nov.

  • Vidare till semifinal: Viktor

Johan Karlsson besegrade Mattias Åkesson med 5 rätt mot 3, onsdag 27 nov

  • Vidare till semifinal: Johan

Följande dueller kvarstår innan det är dags för semifinal

Jonas Sohlin - Andreas Stenberg, 4 dec
Martin Engström - Michael Svensson, 11 dec
Niklas Lindstedt - Daniel Aldemir, 18 dec

Häng på i jakten på miljonerna och heja fram din favorit i tävlingen, där vi ska kora den bästa spelläggaren på V86. Bli medlem i vårt ATG Tillsammans-lag "Direkten Ryd" där du hittar dessa andelar, samt många andra i både olika storlekar och prisklasser.

Dela inlägg

Kommentera inlägg