Ställning V86-Challenge
Viktors vinnare V86

Ställning V86-Challenge

Gårdagens V86-omgång bjöd på en tung dimma över Bergsåkers oval, där det blev extra spännande att se hästarna när de väl blev synliga för oss åskådare. Vilket var först när de dök upp på upploppsrakan. Skrällarna verkade trivas extra bra och två rejäla "smällkarameller" passerade mållinjen först den här kvällen på banan uppe i norr. Sikten var betydligt bättre på huvudstadsbanan Solvalla, där vinnarna även var mer väntade och framför allt: mer spelade.

"Vi kan därför vänta oss en riktigt intressant jackpot nästa onsdag med 14 miljoner"

Att lyckas hitta samtliga åtta vinnare var det dock ingen V86-spelare i hela Sverige som lyckades med. Vi kan därför vänta oss en riktigt intressant jackpot nästa onsdag med 14 miljoner extra i potten. När det äntligen är dags för Johan Karlsson att möta Mattias Åkesson, som ska göra upp i nästa duell som väntar. Hur gick det då för gårdagens kombattanter?
Jo, efter en sämre start för bägge två, skulle det tillslut visa sig att Viktor var starkast för kvällen och landade på fyra rätt. Tätt följd av Sandra som slutade på tre.


Två spännande omgångar är alltså avgjorda hittills

Jimmie Nordberg besegrade Joakim Eriksson med 6 rätt mot 5, onsdag 13 nov.

  • Vidare till semifinal: Jimmie

Viktor Åkerblom besegrade Sandra Luomala med 4 rätt mot 3, onsdag 20 nov.

  • Vidare till semifinal: Viktor

Följande dueller kvarstår innan det är dags för semifinal

Johan Karlsson - Mattias Åkesson, 27 nov
Jonas Sohlin - Andreas Stenberg, 4 dec
Martin Engström - Michael Svensson, 11 dec
Niklas Lindstedt - Daniel Aldemir, 18 dec


Häng på i jakten på miljonerna och heja fram din favorit i tävlingen, där vi ska kora den bästa spelläggaren på V86. Bli medlem i vårt ATG Tillsammans-lag "Direkten Ryd" där du hittar dessa andelar, samt många andra i både olika storlekar och prisklasser.

Dela inlägg

Kommentera inlägg