Vill du äga häst med Travstugan?

Vi är i startgroparna för att köpa en andelshäst och det är inte vilken häst som helst utan Staro Nashville (Sebastian K. – Meta di Azzurra). Det är en väldigt spännande stamtavla! Innan det här kan bli verklighet vill vi första kolla hur stort intresset för att bli andelsägare är.

Det finns 100 andelar till salu och en andel kostar 2 500 kr. Utöver 2 500 kr tillkommer en mindre kostnad om 150-180 kronor per månad och andel. Staro Nashville tränas av Joakim Lövgren som är väldigt engagerad i det här projektet. Joakim har Jägersro som hemmabana.

En anledning till varför Travstugan vill styra upp en andelshäst är för att vi ska komma närmare varandra. Vi vill skapa en gemenskap där vi i alla fall har en sak gemensamt – nämligen Staro Nashville. För att det här ska bli en kul grej kommer vi även arrangera roliga tävlingar.

Vill du vara med? Maila info@travstugan.se eller använd kontaktformuläret. Först till kvarn gäller!

OBS. Skriv i mailet hur många andelar du vill ha om du vill ha fler än en andel.

Hör av dig till oss eller Tobias Nilsson i Travsurr på Facebook om du har frågor.

Nylansering av vår systersida Bettingstugan.se!

Travstugans systersida Bettingstugan.se lanserade i fredags en helt ny maxad hemsida för er sportälskare och bettingfantaster. Bettingstugan är nu en webbsida som inte bara erbjuder speltips utan även en hemsida som levererar mängder med viktiga verktyg för att göra dig till en bättre spelare. Besök Bettingstugan och ta del av speltips, guider, kampanjer och recensioner om spelbolag och mycket mer.

Nytt team av experter

I samband med renoveringen av Bettingstugan.se så har det nu tillkommit nya experter som skriver speltips. Varje expert är noggrant utvald med en kravbild att vara kompetent inom sin genre av sport samt med kriteriet att ha bred kunskap inom bettingvärlden. Bettingstugans experter ska alltså inte enbart vara skicklig på att hitta spelvärde på matcher utan även kunna förmedla sin kunskap om sporten som dom inriktar sig på. För tillfället består Bettingstugans team av experter med kunskap inom sporter som fotboll, ishockey, innebandy, schack och E-Sport, men målsättningen är att inom kort kunna erbjuda speltips i ännu fler sporter.

Läsartips

Är du själv en duktig tippare som känner för att dela med dig av dina kunskaper? På Bettingstugan ges du möjlighet att dela med dig av dina egna speltips. Ansök som skribent på Bettingstugan och få chansen att briljera med grymma speltips. Om dina speltips innehåller tillräckligt med kvalité så kan det leda till att du blir en del av Bettingstugans team.

Bettingstugan mer än bara speltips

Utöver speltips på Bettingstugan så har du chansen att berika dig med nödvändig information för att förbättra dina möjligheter till vinst. Lär dig något nytt inom betting i någon av våra betting guider, läs på om dom olika spelbolagen eller ta reda på hur en välkomstbonus egentligen fungerar.

Guider
Vill du förbättra din kunskaper inom betting rekommenderar vi att du besöker en av Bettingstugans betting guider. Guiderna är uppdelade i tre olika nivåer.

  1. Nybörjarguide
  2. Medelguide
  3. Avancerad guide

Nybörjarguider
Är du helt ny inom betting? Ingen fara, Bettingstugan hjälper dig att komma igång. I Nybörjarguiden finns information om allt du behöver veta för att lära dig grunderna inom betting. Lär dig dom olika speltermerna, vad ett bra odds är eller hur en välkomstbonus fungerar.

Medelguider
Läser du bettingskolans medelguide så kommer du lära dig grunderna av hur du bland annat skapar ett spreadsheet, hanterar en betting exchange eller hur Asian Handicap fungerar. Denna guide är perfekt anpassad till er som kan grunderna inom betting och som vill bli mer kunnig.

Avancerad guider
Har du spelat under en längre period och vill ta din betting till en ny nivå? Då är bettingstugans avancerade guide ett perfekt verktyg för dig. I den avancerade guiden finns t.ex. instruktioner om hur du bygger din egen spelmodell eller använder dig av något av dom olika bettingsystemen.

Spelbolagsrecensioner
För att du ska ha möjlighet att hitta det rätta spelbolaget för dig så har Bettingstugan noggrant recenserat majoriteten av spelbolag som finns ute på marknaden. Så berika dig med information om dom olika spelbolagen och ta reda på vilket spelbolag som uppfyller dina krav.

Bonus & Kampanjer
Det som är viktigt när du tar del av en odds bonus eller kampanj är att du måste vara medveten om regler och villkor som kommer. På Bettingstugan finns det information om alla typer av bonusar och kampanjer samt hur dom fungerar. Det finns dessutom massvis med olika aktuella bonusar och kampanjer som du kan ta del av på bettingstugan.

Bettingstugan - En mobilanpassad hemsida
För att du ska ha en så smidig och trevlig upplevelse som möjligt så har Bettingstugan utformat en mobilanpassad version som funkar utmärkt för mobilen eller läsplattan. Ta reda på

Andelsspel för Elitloppshelgen!

Nu har Travstugan äntligen börjat erbjuda andelsspel på ATG Tillsammans! Det är många som har efterfrågat det så vi är väldigt glada över att vi är igång. Här är inbjudan för att gå med i vårt lag: https://tillsammans.atg.se/inb...

Nu ser vi till att vinna tillsammans!

För Elitloppshelgen erbjuder vi följande andelsspel för både V75 lördag och V75 söndag:

”Tomas o Sudden 150” – 150 kr

”Tomas o Sudden” – 300 kr

”Tomas o Sudden 500” – 500 kr

”Martin – Travstugan” – 200 kr

”Carl – Travstugan” – 75 kr

”Jimmie – Travstugan” – 200 kr

”Jimmies hundring” – 100 kr

Så gå med i vårt lag nu så ser vi till att vinna tillsammans! Inbjudan: https://tillsammans.atg.se/inb...

Köpa andel

Vi som arbetar på Travstugan.se har en tid diskuterat möjligheten att sälja andelar på nätet. Fortfarande har vi inte hittat ett alternativ som passar båda parter – men ambitionen är att presentera en lösning inom kort. Det är många som hör av sig till oss om andelsspel och det är det bästa betyg vi kan få.

Är du intresserad av att köpa andelsspel genom Travstugan.se? I såna fall – vad tycker du är en rimlig kostnad per andel? Det finns inget bra svar på den frågan eftersom det beror på hur många andelar som säljs, men försök se igenom det och kom med förslag. 50 kronor? 100 kronor? 200 kronor?

Travstugan.se är en mötesplats där alla är välkomna. Det ska också synas i andelsspelen. Just därför får priset per andel inte vara för högt. Alla som vill ska ha möjlighet att vara med. Det är viktigt för oss. Längre än så här har vi inte kommit i vår planering – men vi längtar efter att höra dina förslag!

Dela gärna med dig av dina förslag och idéer i kommentarsfältet.

Bilder från Elitloppet 2016

Överraskningarna uteblev och därmed de höga utdelningar för V75 under Elitloppet. Men vilken fest det var och vi på Travstugan.se var självklart på plats! Här kommer ett par bilder från oss.

Elitloppet 2
Elitloppet 3
Elitloppet 4
Elitloppet 5
Elitloppet 6
Elitloppet 7
Elitloppet 8
Följ Travstugan på Youtube