Exklusiv V75-analys! » 18 okt. | Travstugan - Travstugan.se
Travstugan mugg mossa

Exklusiv V75-analys!

Premiär för Simon Hagen som spelläggare!

Vi går in i en jackpot-omgång på Rommetravet och omgången ser riktigt spännande ut! Delar med mig av en liten analys här och önskar er lycka till!

V75-1
Vi drar igång omgången med ett lopp över distansen 2140m. Tidig för mig är Timo Nurmos egna 5 Win B.Hill som enligt rykten har tränat som en demon i veckan. Trots att sjuåringen haft en lång skadefrånvaro och endast har startat tre gånger i sin karriär ska han räknas då ägaren och tränaren låter riktigt optimistisk. 6 Macelleria är mycket fin men en lång säsong skulle kunna sitta i benen. Berghs hästar går dock som tåget för dagen så jag vill inte rata honom helt. 3 Tale Of Jacks har grundkapacitet och får han en någorlunda resa ska han absolut räknas här med. Gillar även 4 Chapuy som kommer med två raka segrar.

V75-2 Klassiska Charlie Mills Race går över långa distansen 3140 meter. Jämt streckat mellan 9 Guillaume Boko och 8 Magic Cash och jag blir inte förvånad om det står mellan dom två. Annars är det ett riktigt öppet lopp där man lär strecka på för att få med vinnaren. 6 Sloppy Joe gör en riktigt intressant debut för Robert Bergh och måste med på kupongen trots lång tävlingsfrånvaro. 11 Apollon de Kacy har gått bra i skymundan i högsta klassen och går därmed ner i klass här.

V75-3 Intrycket på 4 Milligan’s School senast var fantastiskt. Han har fått en liten paus efter loppet nere i Frankrike men såg riktigt fint ut senast på Solvalla. Jag gillar när hästar kommer tillbaka efter Vincennes-lopp och Melander låter riktigt optimistisk här. Det är klart att det är en riktigt fin segerchans men 75% är lite väl högt. Garderar man ska man ha med ett gäng hästar. 1 Exodus Hanover har stått för två riktigt bra prestationer efter långvarig skada och är fortsatt fin hemma i jobben. Rätt snabb ut om man testa från start vilket jag inte tror Örjan kommer göra, men får ett fint lopp i ryggar. 5 Chianti gick bra senast och måste räknas med läget. Även intressant att Carl-Johan Jepson sätter sig upp för första gången bakom 10 M.T. Joinville.

V75-4
Rätt roligt kallblodslopp med flera fina hästar. Jag väljer dock att spika 3 Bokli Rapp N.O. trots att han kanske går upp lite i klass. Tyckte han såg rent magisk ut senast på Bergsåker då han sprang svenskt rekord. Med ett lopp till innanför västen ska formen vara ännu bättre nu. Allt verkar dessutom bra hemma i jobben och spåret är inget att klaga över. Vill man gardera är 9 Järvsöodin rolig. 14 Guli Thor är annars intressant med Björn Goop i vagnen första gången.

V75-5
9 Fighter Mearas är en riktigt fin typ och imponerade rejält senast från ledningen. Siktet är att ta det lugnt från start imorgon men kan vinna på ren klass. Jag vill passa på att varna för ''Tarzans'' smygform och vill ha med både 5 Digital Summit och 3 Brake Cooling. Streckar även 2 Choco Lane och 1 Easy Cash.

V75-6 6 Global Undecided är favorit från ett sjättespår. Kan klart vinna härifrån men vill ha med 1 Ural som har lottats till innerspåret här och det borde gå att komma till ledningen. 2 Track Angle står alltid för fina prestationer och kan skrälla till. 11 Reverend Wine, 3 From the Mine och 8 Malkin ska också med rätt tidigt.

V75-7
Nurmos form har på slutet varit väldigt ojämn. I onsdags tog stallet fem segrar på Solvalla och jag skulle inte bli förvånad om vi får se utklassning från stallet imorgon igen. 9 Istanbul Boko hade riktigt otur senast och fick problem i sista sväng. Jag tycker det här är en klasshäst men kommer testa att gå emot med 4 Rocky Tilly där Westholm verkar vara riktigt nöjd. 7 In Love Boko gör en rolig debut i ny regi och ska streckas, liksom 5 Bear Bahareh.

Häng på mina andelar här


41 miljoner kronor i jackpot står på spel och det är dessa vi siktar på - nu kör vi!

  • Simon Hagen
Dela inlägg

Kommentera inlägg