V75 ○ ATG Tillsammans ○ Umåker ○ 7 rätt ○ Andelsspel
  • Hem
  • Travstugan
  • Sjuorna satt igen - många andelsköpare att gratulera!

Sjuorna satt igen - många andelsköpare att gratulera!

I lördags på Umåkers travbana small det till igen - den här gången var det både Michael och Jimmie som lyckades ta laget och många av våra andelsköpare, hela vägen fram till sju rätt på V75.

Michael Svensson

Ett stort grattis till sjuan som du satte i lördags! Hur mycket blev det i utdelning per system och andel?

– På NORRLANDS DELUXE landa det på 31.320:- och 6.264:-/andel.

Micke-Travstugan 26.210:- och 1.048:-/andel.

Extra kul med detta var att det va premiär på DELUXE samt att det var min 3:e V75-fullpottare på Micke-Travstugan sedan starten 181103.

Analysen satt som en smäck, hur tänkte du kring spikarna?

– Proppen va väl egentligen stenklar, dubblade den faktiskt med Muscle Hustle på Deluxe men singlade på Micke-Travstugan. Sen va det ju omgångens bästa spik i Twice Kronos. Strykningen gjorde ju att Petter fick innerspåret och det va bara galopp emot enligt mig.

Strykningen gjorde ju att Petter fick innerspåret och det va bara galopp emot enligt mig.

Hade du fått värdefull förhandsinformation från något håll?

Absolut, dessutom en hel del då tävlingarna gick i Norrland. Enormt fin info från flera tränare, kuskar och ägare. Hade som exempel fått att Roberto Diver skulle vara bombklar efter jobben tidigare i veckan. Samma lika från Björn Karlsson gällande Tangen Haap, om man skulle lätta balansen.

Hade löpande riktigt bra dialog med Jocke, Stenberg och Tobias under veckan (läggar kollegor här på Travstugan/Direkten Ryd) och det är enormt värdefullt!

Hela ATG Tillsammans-laget Direkten Ryd verkar vara i toppform - vad tror du är den avgörande faktorn till att det går så bra just nu?

– En stor del i att laget har framgångar är att många av oss delar riktigt värdefull information mellan varandra och att man kan få lite mer inputs på loppscenarios. Sen är jag helt övertygad om att framgång föder framgång!

Ni motiveras uppenbarligen av framgångar inom laget - hur tänker du kring det?

– Det är ju extra kul när någon i laget sätter fullpotten och att man, även om man inte köpt andel, får känna sig som en del i lagets framgångar.

Hur kommer du att fira påsk?

– Fira påsk? Nä, det blir trav för hela slanten och jag hoppas kunna få fira framgångarna med alla andelsköpare istället. Ja, kanske nå ägg slink ner men det är mest för att få proteinerna så man orka lägga ner tiden på analyserna! =)

Vad är känslan inför V75-omgångarna i helgen, har du några tidiga drag att bjuda på som ser spännande ut såhär på förhand?

– Stor fokus för mig kommer att bli på Gävle och Romme då det är två ”norrlandsbanor” och att jag där har ett bra kontaktnät men framför allt på lördag då det är Klosterskogen! Har av någon anledning alltid gått hyfsat när det är tävlingar i Norge. På Gävle tror jag att Redén har en riktigt bra chans med Vivacious Allie. I övrigt ligger jag lågt just nu då fokus ligger på V86 för tillfället.

Slutligen, vad vill du säga till alla som köper andelar av dig?

– Att jag hoppas kunna fortsätta leverera och siktar såklart mot den 9e fullpottaren på V75an redan nu i helgen (sedan min start 181103) här i stugvärmen! Givetvis riktar jag även ett tack till alla för att ni ger oss förtroendet och möjligheten till detta.

PROPULSION OCH DANIEL LJ

Jimmie Nordberg

Ett stort grattis till sjuan som du satte i lördags, hur mycket blev det i utdelning per system och andel?

– Min 200 kr andel spelade in 26183 kr dvs 2618 kr andelen.

Min 100 kr andel spelade in 23803 kr dvs 2380 kr andelen.

Andelarna såldes några varv så det var många som fick vara med och dela på pengarna vilket är otroligt roligt.

Analysen satt som en smäck, hur tänkte du kring spikarna?

– Analysen har sällan varit bättre, med rankingen 4,1,1,1,3,1,1. Alltså fem av vinnarna hade jag rankat som etta och var möjliga spikar. Trots det spikade jag bara Propulsion som är en världsstjärna. Så när jag sitter med mitt galna lås i sista loppet är man nervös eftersom man hade kunnat spika i fyra lopp och kunnat sitta med alla i sista. Extra roligt var att mitt Dagens Dubbel tips också satt och oddset var ju över 80 ggr.

Hade du fått värdefull förhandsinformation från något håll?

– Denna omgång hade jag ingen särskild info utan utgår från min statistik som jag tittar på tidigt i veckan, sedan blir det lopparkivet och loppkommentarer innan jag slutligen läser lite intervjuer för att läsa om eventuella förändringar som kan spela roll, men även om vilket upplägg tränare/kusk har.

Hela ATG Tillsammans-laget Direkten Ryd verkar vara i toppform - vad tror du är den avgörande faktorn till att det går så bra just nu?

– Jag tror det är det hårda arbete som alla lägger ner. Alla har sitt sätt att arbeta, någon är bäst på statistiken, andra på lopparkivet osv. Att vi kör på och kämpar även de veckor det går lite sämre, för man vet att det vänder tillslut om man tror på sina tankar och idéer. Vi har också intressanta diskussioner med jämna mellanrum och peppar varandra till att lyckas vilket är viktigt för laget.

Ni motiveras uppenbarligen av framgångar inom laget - hur tänker du kring det?

– Jag tror att man dras med i framgångsvågen och blir lite extra motiverad genom att visa att man också kan hitta alla vinnare. När någon annan lyckas blir man glad och positiv, man tänker också att snart är det min tur att hitta rätt, en vinnarskalle helt enkelt.

När någon annan lyckas blir man glad och positiv, man tänker också att snart är det min tur att hitta rätt, en vinnarskalle helt enkelt.

Hur kommer du att fira påsk?

– Vi inleder med en fotbollsmatch mot seriefavoriterna på skärtorsdagen så då missar jag travet. Under långfredagen firar vi dottern som fyller år. Sedan ska vi njuta av ledigheten på dagarna och förhoppningsvis få sol som värmer. På kvällarna blir det travanalyser och skrivande. För de omgångar jag valt att fokusera på, det är tiden som styr hur mycket jag känner att jag hinner med. Även om det är mycket trav så räknar jag med att hinna njuta av härliga dagar, men även hoppas jag får njuta efter travomgångarna också.

Vad är känslan inför V75-omgångarna i helgen, har du några tidiga drag att bjuda på som ser spännande ut såhär på förhand?

– Jag har ännu bara hunnit fokusera på V86 omgången där jag tycker mig hittat två spännande hästar som ni kan läsa om på tisdag kväll/onsdag morgon.

När det gäller V75 har jag bara gjort första kollen på torsdag och fredag. På torsdagen är 10 Fossens Wally intressant i den sista avdelningen och på fredagen tycker jag 6 Wellek ser klart intressant ut i avdelning två. Sedan hoppas jag att den sista avdelningen på fredag blir det häftiga lopp det ser ut att kunna bli.

Slutligen, vad vill du säga till alla som köper andelar av dig?

– Det är otroligt roligt att det finns många som vill vara med och det är några som varit med från starten och det är extra roligt att de får vara med och vinna. V75 har ju varit mitt spel där många också vill vara med. Det är bara att hoppas att mina tankar fortsätter att ge resultat och jag saknar fortfarande den stora vinsten sedan jag började skriva och göra system för Travstugan. Jag vill gärna se den sexsiffriga vinsten igen tillsammans med andelsköparna.


För att komma till vår lagsida på ATG Tillsammans klickar du här.

V75svepet
Dela inlägg

Kommentera inlägg