Vinst, Klubbmästare, Sportspegeln och Förebildsledare » 5 nov. |…
Matilda Persson

Vinst, Klubbmästare, Sportspegeln och Förebildsledare

Tjo! Senaste veckan lämnade jag stallet och hästarna för att tillbringa hela föregående vecka på Bosön som förebildsledare på ett ungdomsläger för ungdomar i rullstol. Lägret går, förutom att ha kul och testa på sport och aktivitet, ut på att visa att att allt i livet faktiskt fungerar bra "trots rullstol". Vi har cyklat, klättrat på klätterväggar, spelat bollsport, rullat ut i skogen och ja, helt enkelt haft en grymt kul vecka med utmaningar och aktiviteter till max. Detta var mitt sjunde läger som förebildsledare på ett sånt här läger och det är verkligen ett superroligt jobb där man lär sig minst lika mycket om sig själv som om andra.

Här är en video på hur det såg ut när jag testade klättra klättervägg för första gången;

Jag kom hem lördag kväll och då var det bara att packa ut resväskan och ner med kördress och tävlingsutrustning. På söndagen var det nämligen dags för Klubbmästerskap på Hagmyren där jag startade med min Linnson. Och från hela 300m tillägg sprang lillkillen allt vad han hade vilket resulterade i en vinst! Riktigt kul att få avsluta säsongen på ett sånt här vis. Och lite extra kul att kunna kalla sig för klubbmästare 2018.

Img 0588

Klubbmästare är vi nu för andra året i rad, så kul!

Img 0986

Här står vi bredvid kategori A loppets vinnare (dvs loppet för de minsta ponnysarna). Där vann Emelinda Persson (Jan-Olov Perssons dotter).

Avslutningsvis, såg ni på Sportspegeln igår kväll? Det var nämligen med ett reportage om mig där. Kolla gärna! Länk till avsnittet hittar ni HÄR

Img 0627
Dela inlägg

Kommentera inlägg