Matilda Persson
Devs Daredevil 9422

Dags för årsdebut

Nu närmar det sig rejält! Anmälan är gjord, sista uppladdningen är körd och nu är det bara det lilla pysslandet med att smörja selar och klippa öron kvar. På måndag är det nämligen årsdebut som gäller för Devs Daredevil. Hagmyren kör årets första tävlingsdag och Musse går ut och gör sin årsdebut i GS75-7. Autostart och står 12, så förutsättningarna är väl allt annat än vad vi hoppats på.

Musse har tränat riktigt fint i vinter. Han är fin i kroppen och ruskigt laddad. Men motståndet är tufft på måndag, autostart är minus och spåret ger ännu mer minus. Han måste vara med där framme eller ute i spåren, annars brukar han tyvärr skita lite i det. Så vi får väl helt enkelt se hur det går i årsdebuten, men oavsett så vet vi ju att vi har en riktigt fin häst och går det inte vägen på måndag får vi förhoppningvis ett bättre spår nästa gång.

Devs Daredevil 1408

L.H.Adventure följer även med och provar att kvala. Beter hon sig är kvalet inget problem och i så fall anmäls hon och Greve E till breddloppen som är på Hagmyren nästa söndag.

L H Adventure 1553

En annan har tillbringat denna jobbvecka med att och mocka och städa på Hagmyren inför årspremiären. Jag har även gjort boxlistan (hej å hå vilken panik man har över det) och kommer vid varje tävlingsdag i år sitta vid vinnarcirkeln och fotografera vinnarna. Mycket extrajobb nu ett tag men lite kul är det ju med! 😄

Kommentera inlägg