Matilda Persson
IMG 5355

Härliga tider

Efter en vinter i hemma i backen har hästarna fått börja åka in till Hagmyren för att träna i lite mer farter. Alla fyra tränar på bra och känns verkligen så fina. Det börjar närma sig tävlingssäsong allt mer för våran del och det ska bli riktigt kul åka runt med dessa i sommar!

Igår joggade jag Xlnt Chili Tripel runt bana undertiden brorsan körde snabbjobb med L.H.Adventure. Chili gör framsteg hela tiden och har kommit en bra bit på vägen, men vi stressar inte utan det hela får ta den tid det tar. Adventure då? Jo hon gjorde nog ett av sina bästa pass igår. Brorsan var helnöjd och det blir nog kval ändå för hennes del.

Devs Daredevil och Greve E. åkte in i förrgår och gjorde ett banjobb i 1.20 tempo. Devs Daredevil har verkligen tagit åt sig vinterträningen och ser bättre ut än någonsin (eller ja, under den tiden jag skött om/ägt honom i alla fall). Startar inom någon vecka, blir en spännande säsong.
Gamla gubben Greve E. är oftast trög och seg men fick på sig ett par kåpor nu och blev en helt annan häst. Hängde på bra fram tills att Musse stack iväg över upploppet. Vi testar något breddlopp i april så ser vi vad han går för då. Fin och träningsvillig är ändå en bra bit på vägen.

Tänk ändå vad glad man kan bli över något sånt här. Att bara släppa all stress och press för en stund och köra ut på en tur tillsammans med hästarna ger så mycket, speciellt när allt känns positivt med träningspasset. När man märker att träningen går framåt och man liksom vågar drömma lite om framtiden. Den känslan är, i alla fall om du frågar mig, den absolut bästa känslan man kan ha. Allt känns lite enklare och man vågar liksom drömma lite om framtiden.

IMG 5320

Kommentera inlägg