Vilken vecka! » 1 dec. | Matilda Persson - Travstugan.se
Matilda Persson

Vilken vecka!

Andra veckan hos Fredrik Persson avklarad och vilken vecka det varit! Jag har fått kört en hel hög med fina hästar under veckan och jag har även börjar blivit presenterad för ettåringarna och har fått lullat runt med dem i skogen några gånger. Riktigt söta små filurer med framtiden framför sig och de sköter allt helt perfekt. Otroligt egentligen hur lättlärda de är. Dessa små står snällt på gången medan jag selar och far runt med rullstolen kring benen på de och de står sedan lika lugnt och stilla kvar där löst på gången medan jag förflyttar mig upp i vagnen. De är ju liksom till och med lugnare (eller kanske mer uppfostrad 😝) än min Linna som snart fyller 7 år, haha.

Några bilder från veckan;


En annan häst jag kört några gånger sedan jag flyttade hit är starthästen Earthquake Neo. Rolig häst att köra och minst lika trevlig i hanteringen. Riktig hederskille! Igår lastade vi in 6st hästar för kvällstravet på Kalmartravet och Neo var en av dessa. Min uppgift för kvällen blev att sela och värma honom och en av stona. Och hederskillen såg ju till att vinna loppet därefter! Sjukt kul. Ett fint skötarpris fick jag därefter;


Nu Kosmopolit Du Gull och Monark Newman från stallet på väg ner mot Jägersro för att starta på V75. Även Salma Slivio är med och gör en start där innan V75. Själv hade jag gärna följt med ner men jag blev jag kvar i stallet för idag är det nämligen dags för mig att flytta från rummet i stallet som jag bott i i två veckor nu till min alldeles egna stuga/lilla hus som ligger ungefär 10 min från stallet.

Monarken

Dela inlägg

Kommentera inlägg