Vi siktar framåt!
Matilda Persson

Vi siktar framåt!

Nu var det ett tag sedan igen och lite har hänt.
Som ni redan sett så gick ingen av de två hästarna vi hade ut i kriteriekvalet vidare till final. Men min Benjamin gjorde ett fantastiskt bra lopp, blev fast i trött rygg men kom spurtandes över upploppet till en femteplats ändå. Han är betydligt bättre än placeringen och han har mycket att mer ge i framtiden - så håll koll!

Benjamin S H 8335

Värmningsbild på Benjamin och Fredrik

Stallet har även börjat åka in till banan med tvååringarna. Några har redan kvalat eller premat medan vissa andra precis börjat vänja sig vid banan. Jag körde Amoa King, en tvååring efter Zola Boko, första gången han var in till banan. Sjukt kul! Annars har jag mest fått nöja mig med att dokumentera ungdomarna på banan. Men det är kul det med! Tänk att kunna gå tillbaka och se dessa bilder när de gått och vunnit V75 lopp om några år.

September 8407

Conrads Malin

September 8378

Cemma T.T.

Jag har hunnit varit iväg på verksamhetskonferens med B-tränarnas riksförbund, också har det blivit lite mer tävlingar med mina andra passhästar. Jag har fått en kamera hemskickad och har börjat att filma inför något ni ska få se i framtiden. Sen så har jag fått hem drömfonden vagnen! Mer om den ska ni få läsa om i ett annat inlägg.

Imorgon bär det av mot Jägersro med treåringarna Amarock och Boogie Woggie - Håll tummarna för oss!

Amarock 2032

Amarock

Dela inlägg

Kommentera inlägg