Veckans Visbyresa » 1 nov. | Matilda Persson - Travstugan.se
Matilda Persson

Veckans Visbyresa

I onsdags tog vi båten över till Visby med 6 st hästar för att starta på Visbytravets lunchtrav har. Jag hade med mina två passhästar Gigant Coger och Universal Face. Och ni ska bara veta hur duktiga de var!

Först går Universal ut och han VINNER efter att ha fått gått ett tufft lopp ute i spåren. Han har strulat mycket men nu gjorde han det så fruktansvärt bra! Segertiden blev 1.16,4/2140m och det kändes verkligen som att han äntligen hittat rätt.

Direkt efter var det dags för Gigant Coger att göra montédebut. Och som han gjorde det!
I värmningen tog han två stora galopper och allt kändes minst sagt osäkert, men när det väl var dags för lopp var han så fruktansvärt bra. Sprang i dödens nästan hela vägen i ett lopp där det aldrig bromsades utan det var full gas hela vägen. Giganten blir tvåa, endast en längd bakom vinnarhästen. Tiden blev 1.13,8a/2120m - i sin montédebut! Wow vad bra han var. 💕

De flesta av hästarna gjorde det faktiskt väldigt bra, även Monark Newmen vann sitt lopp och Cedric Diggory överraskade efter lång frånvaro och tog en andraplacering. Så resan kan man ju absolut säga var lyckad.

Dela inlägg

Kommentera inlägg