Välkommen tillbaka! » 5 sep. | Matilda Persson - Travstugan.se
Matilda Persson

Välkommen tillbaka!

Hej allihopa! Nu är jag efter ett lite väl oplanerat, och långt, sommaruppehåll tillbaka igen! Siktar från och med nu på att ha ungefär två uppdateringar i veckan. Så för er som är intresserad av att fortsätta följa mig är det bara att klicka er in här lite då och då. :)

Men ja, vad har ni missat? Ungefär allt och ingenting. Min sommar har bestått av mycket trav, mest relaterade till fotojobb men även några med starthäst. Linna, kallblodet, är det enda som är igång för tävling just nu och hon har väl gjort några starter utan några speciella resultat (tyvärr..). Men hon tränar på fint och jag tror hon kommer visa upp sig bra på banorna senare under året.

Mobiluppladdning 5B6Cbb67Ddf2B3252A6B900A

Foto: Meta Sjödin

Då jag inte har någon egen häst att köra i lopp längre (Linna är alldeles för vass), har det inte heller blivit något mer lopp kört för mig. Tråkigt nog! Saknar det verkligen.. Men tur är väl då att man trots allt behållt ponnylicensen och lilla russet Linnson. För vår sommar har faktiskt varit riktigt bra! Just nu har vi tre andraplatser på raken, och en tredjeplats på det. Han har sänkt sitt rekord och håller sig i farterna under två minuter riktigt bra nu. Vi var tvåa i Gävles lilla pris och har flera gången blivit tagna alldeles på mållinjen.

Med honom har jag fått göra 14st starter med i år så på ponny fronten har jag i alla fall fått köra lite mer än endast ett lopp som det blivit i det ”stora travet”.

Image 1 1

Blandade bilder från sommarsäsongen

Annars då? Jo min licenshäst, vapendragare och äventyrare L.H.Adventure är betäckt och dräktig med Tobin Kronos. Så med lite tur står det ett litet föl utanför fönstret nästa sommar. Längtar som bara den!

L H Adventure 1931

Förutom stallet så består dagarna mest av foto. Jag har varit ner till Årjäng, upp till Dannero, iväg till Östersund, Solvalla, Bollnäs och ja typ allt däremellan för att fota. Såå mycket bilder har det blivit!
/ Mvh Mini Tazarn

Image 1
Dela inlägg

Kommentera inlägg