Uppdatering om passhästarna
Matilda Persson

Uppdatering om passhästarna

Imorgon har chefen laddat för fullt inför Kalmars tävlingar. Elva hästar följer med in till tävlingsdagen och två av dessa sköter jag. Devs Daredevil gör comeback efter en lång sjukfrånvaro. Ska bli riktigt spännande att se honom på banan igen och vi får hoppas han tar starten bra. Den andra passhästen jag har ut är Gigant Coger som ska ut i Finalen av fyraåringsserien med 150.000kr i förstapris. Sist på Jägers blev det galopp från volten, autostart som det är imorgon passar honom betydligt bättre. Fredrik har ut många fina imorgon så jag hoppas vi får med oss någon seger!

Mina andra passhästar då?
Playit Flax startade i måndags, tyvärr blev det galopp. Han har haft lite otur och det verkar hänga kvar. Benjamin S.H vann sin förra start och siktar på Kalmar nästa vecka. Gjorde ett grymt lopp sist och visar fin kapacitet inför framtiden. Han är i absolut toppform nu och busar rejält med sin skötare för tillfället. Killen har rejält med självförtroende och berättar helst hela tiden för hela stallet vilken kung han är. Såå gagomt kaxig börjar han bli, haha!
Amarock är behandlad sedan förra starten men är nu igång och tränar igen. Devs Dragon och Xlnt Chili Tripel anmäldes till Gävle (v75) men kom inte med. Tråkigt då båda tränar bra och Dragon som har två raka segrar skulle det vara kul att se i lite tuffare sammanhang för att se om han håller måttet även där. Men Dragon siktas nu istället mot Kalmar nästa vecka han med. Chili Jägersro den 11 dec. Alla killarna känns fina för dagen och kommer göra något lopp till innan det får bli vintervila ett litet tag.

IMG 1351

Devs Daredevil, eller Musse som han kalls till vardags, är en riktig mysfarbror.

Dela inlägg

Kommentera inlägg