Uppdatering från hästbussen » 29 juni | Matilda Persson -…
Matilda Persson

Uppdatering från hästbussen

I senaste blogginlägget skrev jag om elitloppshelgen. Sen dess har det varit lite väl tyst här men jag har hunnit med både en sjukskrivning och semester. Så även bloggen har fått vilat upp sig lite. Men nu är jag äntligen tillbaka på jobbet igen och just nu sitter jag i hästbussen på väg mot Vaggeryd med treåriga Boogie Woggie som ska starta ikväll. Spännande! Stefan Persson sitter upp i vagnen.

Mobiluppladdning 5d175bb7e087c33be35ccd5f

Under tiden jag har varit ledig har jag befunnit mig uppe i Hudiksvall igen. Jag har hunnit med att gosa rejält med min framtida lilla stjärna (e. Tobin Kronos u. L.H.Adventure). Också har jag varit iväg på dräktighetskontroll med mitt kallblod Mölleslettens Linna i Järvsö hos Monster Trav. Hon är dräktig med Ingbest och jag kunde inte längta mer efter det fölet! Adventure har vi däremot bestämt oss för att inte betäcka om i år.

Adventurefol 9595

Annars har jag mest tagit det lugnt. Kört lite ponny, vilat upp mig i soffan och träffat släkt och vänner. En sväng in till Hagmyren blev det såklart på midsommar och sista semesterdagens spenderades på Kalmartravets v75-dag med kameran.

Juni 0162
Ultra Bright 0837

Imorgon blir det en till fotodag, denna gång på Tingsryd där jag blivit tillfrågad att vara banfotograf. Väldigt kul!
Nästa jobbveckan blir sen lite kortare än vanligt då jag endast jobbar måndag till onsdag. Sen rullar semesterbilen mot Halmstad för att ta ut mina sista två semesterdagar denna sommar på Sprintermästarhelgen. Blir första gången för mig och jag kommer åka dit tillsammans med sju vänner som kommer ner från Hudiksvall. Ska bli riktigt kul och vi hoppas såklart på att det bra vädret håller i sig!

Dela inlägg

Kommentera inlägg