Två starter, två rekordsänkningar » 24 juni | Matilda Persson -…
Matilda Persson

Två starter, två rekordsänkningar

Midsommar kan väl inte firas bättre än med trav? I fredags var det start på Hagmyren med Linna, och igår Rättvik med Linnson.
Linna fick med sig en åttondeplats, hon blev trött på upploppet och blev först utan pengar, men bara någon placering från att gå vidare till final i Hallsta Lotus lopp - och hon sprang nytt rekord på 1.29,5ak. Så hon gjorde helt enkelt det hon kunde utan att galoppera.

Molleslettens Linna Ulf Eriksson 3273

Linnson blev 6a, även han med nytt auto rekord (1.59,1ak) och jag är så löjligt glad över det. Hade kusken (dvs jag, haha) kört på ett annat vis hade vi säkert i alla fall kunnat bli trea utan problem. Han sprang sista varvet ute i tredjespår i ett tempo flera sekunder under hans nu satta rekord och kämpade på så bra, helt utan galopp. Precis som Linna gjorde dagen innan.

Linnson Matilda Persson 3755

...Och de är verkligen så lika de här två. Båda kom med så pass dålig rad så att de hade behövt kvala om ifall de blev diskade i dessa lopp. Båda tävlar med lika utrustning (enda skillnaden är att Linna har knäkappor), båda har fungerat sämre sedan brodden togs bort och båda har denna helg kommit fram till att det trots allt går bra att trava runt utan att galoppera och därmed sänkt rekordet.
Så ja, som den glada amatören man är så är man ju trots två egentligen rätt så dåliga placeringar så löjligt nöjd. Snart så kanske dessa två kan börja ta lite placeringar igen de med (för man lever väl alltid på hoppet🙄😂).🐴🐴❤️

Molleslettens Linna 8358

Bästisarna

Dela inlägg

Kommentera inlägg