Travsportens bästa årstid » 26 juli | Matilda Persson - Travstugan.se
Matilda Persson

Travsportens bästa årstid

Längesen nu. Förlåt för det! Men dagarna bara flyger förbi och jag blandar jobbet i stallet med hemsidor och fotojobb samtidigt som jag försöker ta tillvara på de lediga sommarkvällarna. Så ibland blir den där uppdateringen på bloggarna lite halvdan. Men nu har jag så mycket att uppdatera om så nu lovar jag er lite tätare inlägg framöver!

Amarock 2032

Här sitter jag med min passhäst Amarock

Jag har hunnit med en helg på Sprintermästaren och en helg på Stochampionatet. Ena helgen selade jag ut på V75 och andra helgen var det fotojobb som gällde. Roligt att kunna göra båda! Ett studiebesök hos Johan Untersteiners Drömgård har det blivit med. Också har jag fått mig en skötarseger på Karlshamn. Ja ni hör ju hur mycket kul den senaste månaden har bjudit på!

Juli Halmstad 1720

Gruppbild tagen utanför Drömgården

Vinnarcirkeln 4842

En av väääldigt många bilder från Axevallas trippeltrav

Kommande vecka väntas rätt så många starter från stallet. Imorgon är det tex dags för Ultra Bright att starta igen. Även Elliot Coger, Neon Hagh, Flybury AM, Rejah, Besa Hagh och Lillmarie Komp startar på Kalmar imorgon. Spännande!

På måndag har stallet ut tre på Tingsryd. En av dessa är min passhäst Benjamin S.H. Hittills har han gjort fem starter i livet med två andraplatser och en tredjeplats som resultat. Det är en kille med kapacitet och det ska bli kul att se vad han har att ge i framtiden. Testar förmodligen halvstängt för första gången på måndag.

Tisdag är det Xlnt Chili Tripels tur att starta igen. Denna gång på Jägersro och åter igen är det Goop som kör. Han har gjort några ruggiga lopp på slutet utan att få vinna. Känns fortsatt kanonfin i träning och jag hoppas verkligen på att han får visa vad han går för nu snart.

Och på fredag startar Monark Newmen och några till på Visbytravet. Läckert!

Juli Halmstad 1826

Värmingsbild på mig och Chili

Imorgon lördag kommer V75 att köras på min riktiga hemmabana Hagmyren. Jag har inte missat en endaste V75 dag på Hagmyren sedan jag började med travet för strax över tio år sedan. Så att jag missar morgondagens tävlingar känns faktiskt väldigt tråkigt. Men så kan det va ibland.. Jag rekommenderar i alla fall alla er andra, som bor närmare eller på annat vis lättare kan ta sig dit att åka till Hagmyren imorgon. Riktigt fina lopp och det finns inget bättre "sommartrav" än att ta med sig picknick-filten och sätta sig på gräset alldeles intill bankanten på Hagmyren en sån där dag när både väder och lopp är på topp!

Dela inlägg

Kommentera inlägg