Toppform!
Matilda Persson

Toppform!

Förra fredagen tog stallet tre vinster på Kalmartravet, i måndags blev det en seger på Mantorp och i onsdags en seger på Åby. Stallet är i absolut toppform och det är såå kuul! Äntligen.

Min sköthäst Devs Dragon gjorde ett grymt lopp på Mantorp i måndags. Spetsar och öppnar första 500m i 08 tempo. Leder hela vägen runt och vinner med tre längder på tiden 15,3/2640m. Kusken (Jeppsson) påstod att det fanns mer krafter kvar över mål med. Riktigt läckert! Jag är imponerad.
Två till av mina sköthästar har också startat, båda på Åby i onsdags. Giganten som egentligen helst går ut i lopp över längre distans fick prova på ett 1640m auto lopp och han överraskade (och imponerade) även han. Tvåa i mål bakom Rapide Yoda som var en överlägsen vinnare i loppet. Men Giganten gjorde det riktigt bra och visade att även kortlopp är ett alternativ för honom.
Xlnt Chili Tripel hade inte sin bästa dag. Testar igen den 26 okt på Jägers.

Dragon

Annars så har det jobbats på bra i stallet. Unghästarna är inkörda och resterande hästar startar på. Tränaren har även köpt in tre nya hästar under helgens auktion på Åbytravet. Två ettåringar och en treåring. Ska bli spännande att se vad det är för något imorgon!

Calle

Calle T.T. på morgonpromenad

Förra helgen var jag även iväg och fotade på Tingsryds ponnytrav dag. Kul med lite fotojobb!

KATTEDALS PETTER Frick Amanda 9460

Imorgon startar Boogie Woggie med tränaren på Visby. Annars är nästkommande vecka rätt så lugn med mindre starter och mer fokus på träning och skötsel. Denna vecka har det inte blivit många timmars sömn så en lite lugnare vecka är välbehövlig..

Dela inlägg

Kommentera inlägg