Tillbaka efter lite ledighet
Matilda Persson

Tillbaka efter lite ledighet

Efter en välbehövlig ledighet över jul och nyår är jag nu tillbaka i stallet nere i Blekinge igen. Även om det känns som att det inte har hänt så mycket så på de där lediga dagarna så har jag ändå hunnit träffat näästan alla saknade vänner, jag har firat jul och nyår med släkten. Festat med några riktigt saknade vänner, varit på trav på Bergsåker, pysslat i mitt eget stall, latat mig i soffan och gosat med alla katter. 11 dagar hemma var verkligen vad jag behövde - men nu är jag mer än taggad på att komma tillbaka till stallet och jobbet igen!

Här nedan kan ni se några bilder på hästarna där hemma.
Vi börjar med L.H.Adventure med sin fölunge Next Adventure (e.Tobin Kronos).


Greve E. och jag har haft mycket kul på banorna förut. Han var en perfekt läromästare i loppen, han visste vad som skulle göras och skötte sig galant. Tyvärr skadade han sig och är numera sällskap åt damerna, vilket passar den nu 12-åriga herren perfekt.

Brorsans Ess Daffodil som han köpte in på kriterieauktionen för några år sedan. Läcker tjej som har mycket att visa i framtiden.

Fru preggo var svårast att få bild på. Stå still kunde hon absolut inte göra när jag höll henne i grimskaftet men däremot när hon stod lös i hagen gick det utmärkt att stå still. Med stora röven vänd mot kameran. 😂 Världens bästa kallblod, Mölleslettens Linna. 💞Dräktig med Ingbest och kommer föla i början av april
Dela inlägg

Kommentera inlägg