Roliga jobbveckor » 9 mars | Matilda Persson - Travstugan.se
Matilda Persson

Roliga jobbveckor

Blekingevädret är inte direkt på topp och veckans väder har mest bjudit på regn, blåst, massa lera och lite mer snöblandat regn. Lite annorlunda mot snövädret i Hälsingland som jag annars är van vid. Jag kommer nog aldrig lära mig det här med vintern i söder..
Men full fart har det, minst sagt, varit ändå på jobbet och massvis med hästar har körts. Vi är en person kort ett tag framöver vilket betyder mer körningar för oss andra. Så färdmedlet för mig under jobbdagarna är väl typ till 85% i vagnen och resterande tid i rullsol (typ den där korta stunden när man ska hämta nästa häst inför nästa tur, haha).
Flera av hästarna har även börjat starta efter vinterträningen så lite resor börjar det på att bli med. I onsdags startade min passhäst Xlnt Chili Tripel på Jägersro, imorgon har stallet ut åtta hästar på Kalmartravet (min passhäst Devs Daredevil startar i lopp 2). Måndag tar jag med mig Salma Silvio till Halmstad på lunchtrav och på torsdag åker jag med mina andra två passhästar Gigant Coger och Devs Dragon till Axvalla på kvällstrav. Onsdag är det banjobb för nio av stallets hästar på Kalmartravet och på torsdag händer lite annat kul. Så en spännande och fartfylld jobbvecka med mycket resande väntar. Kul!

Xlntchilitripel

Hederskillen Chili på bilden!

Dela inlägg

Kommentera inlägg