Ny passhäst & flera till start
Matilda Persson

Ny passhäst & flera till start

I måndags när jag kom tillbaka till jobbet igen efter tre dagars ledighet uppe i Hudiksvall så stod en ny häst på skötarlistan. Vi har en skötare som har slutat och därför har det ändras om lite i listorna. Playit Flax har alltid stått i Fredriks träning, men fick nu flytta från ett av de mindre stallen ner till utsidan av det stora stallet - där jag håller till. Playit är 4 år och har Love You som pappa. På sina hittills 11 starter i livet har han som bäst vunnit två lopp och sprungit in 88600kr. I senaste starten blev han tvåa och på fredag är det dags för denna grabb att starta igen.
Av det jag sett de första dagarna så verkar han vara en riktigt mysig kille som tar det mesta med ro. Han har redan lärt sig att sänka huvudet när grimman ska på och av och han är snäll att köra. En häst som passar mig perfekt!

IMG 4522

Ikväll är det spännande. Xlnt Chili Tripel startar på V86 på Jägersro. Sprinterlopp och fort ska det gå! Chili har haft otur i loppen många gånger nu och men alltid allt han kan och orkar. Någon gång borde det vara dags för denna kille att få vinna med! Om det blir ikväll vågar jag dock inte lova. Men kämpa för det ska han i alla fall.. Jag själv är inte med ner ikväll så jag får hålla tummarna framför liven istället.

Xlnt Chili Tripel Fredrik Persson 6934

På fredag har jag tre passhästar ut på Kalmartravet. Playit var tvåa i sin senaste start och ska nu ut i ett amatörlopp (Clas Jonsson kör), Gigant Coger kommer från seger i senaste starten och känns fortsatt fin. Amarock var även han tvåa sist och förmodligen ändras det lite på utrustningen där så att han kanske får någon växel till.

Och på tisdag!! Ja då ska Benjamin S.H ut i ett kriteriekval på Solvalla! Galet vad kul! Så spännande. Jag kommer nog vara den som är mest nervös inför det, haha. Så kul att få ha och göra med så himla många fina passhästar.

Amarock 2029

Amarock

Dela inlägg

Kommentera inlägg