Mycket trav nu » 14 apr. | Matilda Persson - Travstugan.se
Matilda Persson

Mycket trav nu

Sist jag skrev här satt jag i hästbussen på väg ner till Jägersro med Xlnt Chili Tripel. Resultatet blev då en fjärdeplats på nya rekordet 1.10,8 efter att loppet öppnats upp på 1.04,9. Sista 500m sprang ledande häst på 1.09,6 och Chili tog då längder på fältet ute i tredjespår. Galet läckert! På tisdag tar jag med mig honom och Kosmopolit Du Gull ner till Jägersro igen. Denna gång sitter Johnny Takter upp i sulkyn. Spännande..

Xlnt Chili Tripel 5542

Xlnt Chili Tripel senast på Jägers

Annars har tävlingsäsongen börjat rulla på rätt så bra, flera av hästarna är igång och startar och resultatet har varit på plussidan. Treåringarna har gjort riktigt fina debutlopp och både Ultra Bright och Monark Newmen har svarat för strålande årsdebuter.

ULTRA BRIGHT Fredrik Persson 5650

Ultra Bright

Vad gäller mina egna passhästar så startade Gigant Coger igen i fredags på Kalmartravet och var superfin som trea. Chili startar som sagt på tisdag och på torsdag startar Devs Dragon och Bejnamin S.H. på Åby. Dragon galopperade utan vidare anledning sist men tränar bra och är laddad för ny start, var tvåa i näst senaste starten. Känns som att han är på gång.
Benjamin gör debut på tävlingsbanan, vilket ska bli så spännande att se! Han är en treårig hingst e. Ken Warkentin ue. Juliano Star. Fin och stor i kroppen och väldigt trevlig i psyket. Men han har nyligen kommit på att han är hingst så skötaren har fått backat lite och låter någon annan ta in och ut honom från hagen då han ibland måste berätta för hela stallet vem som är den blivande stjärnan och då glömmer bort att man måste gå fint bredvid rullstolen. 😂😂

Han står bredvid Monark Newmen i stallet så jag hoppas "Monarken" har berättat för honom allt han kan om livet som travhäst!

Benjamin S H 5394

Benjamin S.H.

Efter Åby tar jag bilen upp mot Hudiksvall för några lediga dagar hemma hos mina egna hästar över påsk. De är såå efterlängtade!

- Påminner även om att det idag är sista dagen att rösta i ATG Drömfond
(rösta gör du på http://dromfond.se )

Dela inlägg

Kommentera inlägg