Många starter just nu » 12 aug. | Matilda Persson - Travstugan.se
Matilda Persson

Många starter just nu

På jobbet är det mycket starter som gäller just nu och jag har haft flera av mina passhästar ut och alla med fina resultat! Här ska ni få läsa lite mer om dessa.


För någon vecka sedan startade Benjamin S.H på Tingsryd och vilket lopp han gjorde! Tre år, sjätte starten och han sänker rekordet från 1.17,5/2140m till 1.13,2/1609m. Tvåa blev han även denna gång. Så på sina sex första starter i livet har resultatet varit 5-2-2-6-3-2. Vinsten borde helt enkelt komma snart. Benjamin gör alltid bra lopp och utvecklas för varje start. Nästa start blir åter igen på Tingsryd, nu på söndag. Och jag tycker han är väl värd en vinst vid det här laget..

Under Hugo Åbergs kvällen startade Xlnt Chili Tripel i ett lopp innan V75 och resultatet blev en fin tredjeplats på tiden 1.10,6a/1640m. Chili gör det alltid galet bra och jag är så impad över den här killen. Så lugn och klok på tävling samtidigt som han i en annan situation kan vara rädd för sin egna skugga. 🙈 Goop var riktigt nöjd med honom och hade han inte suttit fast större delen av loppet kanske resultatet blivit desto bättre. Även Chili tycker jag borde få vinna snart, formen finns där i alla fall.

Chili

Foto; Grymma Mia Nilsson / Mianifoto

Idag startade Gigant Coger och mina passisar verkar hålla i formen! Han är tillbaka igen efter en liten tids uppehåll från tävlandet och resultatet idag blev ännu en tredjeplats. Vi får helt enkelt hålla tummarna för att segrarna kommer snart för med på prispallen är vi ofta nu för tiden!

Gigant Coger 1620

Gigant Coger och chefen på rakan

Devs Dragon är den enda av mina som lyckats hela vägen i sommar och tagit en seger. Nu på söndag, på Tingsryd, ska han ut igen och testa lyckan. Förutom Dragon så följer som sagt Benjamin S.H. med dit tillsammans med Kosmopolit Du Gull, Earthquake Neo och Monark Newmen. Fint sällskap! Den söndagen blir spännande. Men först börjar vi med en tur ner till Jägersro imorgon med Bria Hagh.

Devs Dragon 8150

Devs Dragon

Dela inlägg

Kommentera inlägg