Lite uppdatering från jobbet » 18 okt. | Matilda Persson -…
Matilda Persson

Lite uppdatering från jobbet

De två senaste veckorna på jobbet har bjudit på många tävlingsdagar, fina höstdagar och härliga hästar. Vi har tävlat på Mantorp (5 hästar), Örebro (2 hästar), Åby (2 hästar), Halmstad (1 häst), Kalmar (7 hästar), Åby (1 häst), Jägerso (4 hästar) och avslutningsvis Kalmar med 12 hästar. Många resor och långa dagar men också flera fina resultat!

Vad gäller mina passhästar så har Neonetta G.H. gjort det bra från dåliga spår. Denna lilla kruttjej tror jag har fler slantar att tjäna i vinter. Hon är ev av de minsta travhästar jag träffat, hon är som en liten ponny i storleken. Men hon har ett desto starkare psyke och "Nettan" gör verkligen alltid sitt bästa.
Gigant Coger
sprang nytt rekord på Jägers och fick med sin en fjärdeplats. Nu ska vi testa Monte med denna herre och det tror jag kommer passa honom perfekt!
Även Pagano sprang nytt rekord sist och är på väg uppåt.
Red Red Love
har kvalat och henne ser jag framemot att följa på tävlingsbanorna framöver!
Och avslutningsvis så har Devs Duke debuterat. Han tog sig enkelt till spets och gjorde vad han kunde. Han lär nog kunna plocka på sig några segrar när han fått något lopp i kroppen. Skötte sig toppen trots att han är ovan och kolla bara vad LÄCKER han är! Ögongodis.

Devs Duke 4414

Nästa vecka blir lite lugnare med endast tävlingar på fredag och lördag. Istället blir det fler timmar i träningsvagnen och det är ju inte helt fel det heller! Dessutom får jag lite mer tid till gos med passhästarna, något som är mer än uppskattat i tider som dessa.

September 3770

Monarken har förresten en hel kull med ettåringar som Fredrik har kört in i höst. Fina små hästar som ska bli spännande att följa i framtiden!

Oktober 3901
Oktober 3882
Dela inlägg

Kommentera inlägg