Lite uppdatering
Matilda Persson
ECB6 C3 CA 0 B78 4 F34 8118 6 E10 B109 DEFF

Lite uppdatering

Resultat från passhästarnas starter föregående vecka
Förra måndagen sprang Amarock till sig en fin tredjeplats på Halmstad och på fredagen var det Benjamin S.H och Devs Dragons tur på Kalmartravet. Benjamin blev alldeles för laddad i voltstarten och tog då en större galopp, men kom tillbaka på ett superfin vis och blev trea. Devs Dragon tog sig till spets i starten och behöll den positionen hela vägen in i mål. Andra raka segern och som han gör det! Så jäkla kul att det fungerar för honom nu.
I lördags åkte jag ner till Jägersro för att sela ut Gigant Coger och Xlnt Chili Tripel på V75. Giganten blev även han för laddad i voltstarten och hoppade bort sig. Riktigt synd, han har formen där och det skulle vara kul att se vad han hade att ge. Chili hade som vanligt otur och blev instängd bakom sämre ryggar. Fick en liten peng men har tiderna för att ha kunnat vara med där framme. En riktig otursdag!

Men trots lite otur på vägen så tycker jag mina sköthästar går riktigt bra för dagen. De är fina och laddade. Så det är bara att leta nya lopp!

IMG 1011

Home, home, home
Denna vecka har jag semester och befinner mig därför uppe i Hudiksvall för att samla krafterna lite uppe hos familj och vänner, och såklart mina egna fyrbena. Next Adventure har byggt på sig rejält och växer sig allt större. Mamman är ju rätt liten så vi hoppas han får lite mer storlek från pappan. Han är i varje fall riktigt trevlig och rör sig fint. Tänk vad spännande det ska bli att få följa den här!

Next Adventure 0585

Mamma L.H.Adventure tillsammans med sonen Next Adventure

Next Adventure 0617
Next Adventure 0622

Full fart framåt!

Next Adventure 0605

Han växer så det knakar!

Dela inlägg

Kommentera inlägg