Drömvecka » 12 maj | Matilda Persson - Travstugan.se
Matilda Persson

Drömvecka

Som de flesta av er säkert redan vet så blev det i veckan klar att det i år blir jag som får ta emot 100.000kr från ATG Drömfond! Det är sånt här man inte ens vågar drömma om när man ansöker och det känns ju minst sagt lite för bra för att vara sant. Helt galet! 😭 Detta betyder verkligen så mycket för min satsning på travet och jag är så galet glad och tacksam till er alla som hjälpt mig på vägen till det här. Tack ATG, tack Travronden och tusen, tusen tack till alla er som röstat!

Pengarna kommer användas till att på olika vis underlätta för mig i min satsning på travet. Steg ett blir en vagn som ska byggas efter mina önskemål och krav, så att jag såväl på jobb som med egna hästarna kan sitta tryggt, stabilt och säkert i alla lägen bakom hästen. Det är något jag saknat länge och det ska bli riktigt intressant att nu för första gången någonsin kunna bolla idéer direkt med den som bygger vagnen så att jag kan anpassa vagnen helt efter egna önskemål. Förhoppningsvis blir det stor skillnad och ni ska såklart få följa med på vägen mot den här vagnen!

Travronden skriver mer om allt HÄR

Och nog för att detta var veckans höjdpunkt - men mer kul har hänt därefter. Min passhäst Xlnt Chili Tripel har blivit inbjuden till speedracet på elitloppssöndagen. Hur läckert! Så det siktar vi mot nu. Han är startsnabb och gör alltid sitt bästa. 600m passar honom bra!

Xlnt Chili Tripel 2361

Uppe i norr händer det grejer med. Tidigare i veckan så tog min kallblodsdam Mölleslettens Linna in på hotell hos hos Frasse i Järvsö för att ta en dejt med Ingbest. Hon seminerades förra veckan och imorgon måndag är första kollen. Bara hålla tummarna för att hon tagit sig!

För min (eller vår får jag nog skriva här då jag äger henne tillsammans med pappa och brorsan) andra dam, L.H.Adventure, är det snart dags för fölning. Hon är beräknad till veckan efter elitloppshelgen men projektet att fölvaka har redan börjat. Detta blir såväl hennes som vårt första föl och vi alla är minst sagt väldigt spända och nervösa över allt som snart är påväg att hända. Pappa har sett till att installera en övervakningskamera i hennes box som man lite enkelt kan logga in på en app, vart än man är, för att se om hon är på väg att föla. Kul för mig att kunna fölvaka här nedifrån Kalmar tänkte han, och tjänade också några timmars extra sömn på natten då han såg till att jag kunde övervaka och sedan ringa hem ifall hon ser ut att vara påväg att föla. Smart va, haha! Men vi sitter redan nu klistrade framför den där kameran hela familjen och väntar spänt på att det ska hända något..

Molleslettens Linna 3662

Mölleslettens Linna

Dela inlägg

Kommentera inlägg