Drömfond vagnen
Matilda Persson

Drömfond vagnen

Tidigare i år blev jag framröstad som vinnare i ATG Drömfond. En av sakerna jag sökte in för var just till en vagn som är mer anpassad för mig. Där jag kan sitta tryggt och säkert och känna mig säker i vagnen. Jag har alltid kört i vanliga träningsvagnar men med ett grimskaft knutet på vänstersidan som jag kunnat hålla emot med i skarpa svängar och när hästarna busar. Det har absolut funkat bra att köra på det viset och så kan jag egentligen köra utan problem, men det jag känt sedan jag började jobba med hästarna på heltid är att det i de där skarpa svängarna som vi har efter slingan på jobbet (eller när man kör de där lite bråkigare hästarna) så har jag inte haft den fulla kraften och balansen som behövts.

Grafström har nu tillverkat en vagn med ett litet ryggstöd (typ en jänkarvagnsits) och med en "kudde" framför stumpen på högersidan som stoppar på samma vis som grimskaftet gjort, och som benet gjort om jag haft det. Jag har nu kört med vagnen i två veckor och ännu har jag inte vågat plockat av mitt lilla säkerhets grimskaft men en sak kan jag säga säkert och det är jag jag aldrig suttit bättre! Jag var så rädd för att jag skulle få hem en vagn som inte fungerade på det vis jag hoppats men denna vagn överträffade verkligen alla förväntningar.
Jag är såå grymt nöjd med vagnen och jag vill åter igen passa på att tacka alla er som röstat samt ATG Drömfond och Travronden för att ni gjort detta möjligt! Oändligt tacksam för detta och det är NI som gjort detta möjligt för mig. Så tack!

September 7876
September 7882
September 7788
Dela inlägg

Kommentera inlägg