Det blir ett bra avslut på året » 30 dec. | Matilda Persson -…
Matilda Persson

Det blir ett bra avslut på året

Var ett tag sedan jag uppdaterade här nu och det har väl hänt lite sedan dess i alla fall. Jag har bland annat hunnit hem till Hälsingland och egna hästarna på lite julledigt över förra helgen. Också har det varit lite mer tävlingar med jobbet och massa stallfix och körningar däremellan. Lyxliv helt enkelt! ;)

Året börjar lida mot sitt slut och jag får avsluta ett minst sagt speciellt år med att ha passhäst på V75. Xlnt Chili Tripel är en av hästarna jag tagit hand om sedan jag började jobba här och imorgon gör han comeback på V75 efter en längre frånvaro och det ska bli så spännande att se vad han går för! Idag var vi ut och skrittade lite innan han blev ompysslad och fin inför morgondagen. Tror det var uppskattat!

Xlnt Chili Tripel 2421
Xlnt Chili Tripel 2366
Xlnt Chili Tripel 2361

Annars rullar det mesta här nere på i full fart. Jag trivs toppen på jobbet och hästarna sköter sig fint. Jag lär känna mina egna passhästar bätt re och bättre och får köra himla massa andra fina hästar med. Allt från fina ettåringar till starthästar. Förra helgen tog min passhäst Gigant Cooger en seger på strålande vis och även de flera andra av mina passhästar är på väg att komma till start de med. Bland annat Chili imorgon, och Devs Daredevil på nyårsdagen. Nästa år är det även dags för de nyblivna treåringarna att börja starta och jag har hand om två riktigt fina killar som det ska bli så kul att få följa!

Mobiluppladdning 5C1E61732A6B2224Ca73F315

Gigant Cooger och tränarn efter segern

Mobiluppladdning 5C23E497Ddf2B32253Cfc4C3

Devs Daredevil "Musse", blir av med lite päls inför starten

Benjamin S H 2371

Benjamin S.H är en av tvååringarna jag sköter som snart blir tre, och därmed snart också bli starthäst!

Och avslutningsvis tänkte jag bjuda på årets julkort! Saknar mina egna hästar så det gör ont och jag tycker fortfarande det är så fel att det inte finns kallblodslopp här nere. Allt travfolk i södra Sverige missar ju helt chansen på kallblodsrasen. Otroligt härliga hästar och roliga tävlingar. Jag saknar helt klart alla kallbloden, kallblodslopp och kallblodsfolk. Tror ni man få igenom kallblodslopp varje tävlingsdag på Kalmartravet om jag flyttar ner en flock? 😂 I och för sig är ju min Linna så liten i kroppen så rakar jag av henne hovskägget kanske man kan lura någon lättlurad att hon är ett varmblod som bara behöver stå några 100m före alla andra. 😉

Molleslettens Linna Linnson Julkort 2305
Dela inlägg

Kommentera inlägg