De senaste veckorna » 8 sep. | Matilda Persson - Travstugan.se
Matilda Persson

De senaste veckorna

Nu har det hänt lite igen. Helgen efter att mitt senaste inlägg skrevs så åkte jag ner till Danmark och Charlottenlund med Xlnt Chili Tripel som skulle ut på V75. Samma dag var det Danskt travderby och nog en av årets varmaste dagar. Riktigt häftig dag med fina hästar och nya upplevelser. Charlottenlund var riktigt fint och Chili gjorde det bra även om krafterna inte höll hela vägen in i mål. Nya tag på tisdag, då är det Jägersro som gäller.

Xlnt Chili Tripel Fredrik Persson 6934

Förra helgen var det svenskt Derby som gällde och hela helgen spenderades på Jägersro för att sela ut stallets starthästar och fota däremellan. Rolig helg det med!

Monark Newmen 7429

Monark Newmen

I onsdags hade jag min passhäst Benjamin S.H. till start på V86 och han såg till att ta andra raka segern. Denna treåring utvecklas för varje start och det har varit så kul att få följa med på hans resa! Nu väntas kriteriekval.

Benjaminsh

I torsdags spelade jag in med ATG Drömfond uppe i Sundsvall (mer om det i ett annat inlägg) och sedan dess har jag stannat några dagar extra i Hudiksvall. Några dagar ledigt med vänner och familj och lite extra mys med mina egna hästar. Väldigt välbehövligt! Fölet har fått namnet Next Adventure och han har växt som bara den!

Molleslettens Linna Greve E 7644

Greve E.

Next Adventure Tobbe 7544

Lilla Next Adventure

Dela inlägg

Kommentera inlägg