Tisdagsnöjet på min sida » 15 maj | Martins Travblogg - Travstugan.se
6703 Aa9 A 7313 4581 9020 Bb52 A30 Bf3 Cf

Tisdagsnöjet på min sida

Besöket vid Solvallas tisdagskväll förra veckan var ett besök med mersmak.
Det var ett sant nöje helt på min sida!

Jag var inte särskilt nöjd över situationen den dagen det kom fram att Solvalla "snor åt sig" Jägersros klassiska tisdagskvällar. Det tog sin tid innan jag accepterade det.
Nu däremot. Med en tävlingsdag med oftast god klass på loppen har jag närmast glömt bort när Jägersro hade sin tävlingsdag "förr i tiden".

Förra veckan var första gången jag besökte Solvalla under deras nya tävlingsdag- och upplägg. Kvällen till ära var det, förutom klass på loppen, även fullsatt i restaurangen och en bra bit över 1 000 besökare.

  • Ute på publikplats är det som vanligt. Samma känsla av att där är knappa 200 besökare. De flesta hänger där inne, tydligen.

Men i det här fallet gjorde det väl ingenting... Kongressen hyllade vinnarna och i synnerhet Johnny Takter och även fast man satt ute på ett öde E-läktaren, var både ljudet och bilden in till Kongressen bra.

  • Nu var visserligen tävlingskvällen en ljummen och skön sådan, men när där knappt står en kotte där ute ser jag inget problem i att vinnarcirklarna flyttar in i fallen som dessa där restaurangplatserna är fullsatta.
6703 Aa9 A 7313 4581 9020 Bb52 A30 Bf3 Cf

Ikväll är det ny V64-kväll på Solvalla. Och klassmässigt slår det väl inte ut förra veckan, men visst finns där starka inslag som Propulsion i genrep inför Elitloppet.
Och hand i hand har vi en go' värmebölja över landet som förhoppningsvis får ut soffälskande 08:or till banan.

Kongrepp-upplägget med Anders Malmrot, Mattias Spante, Stefan Hultman och alltid mycket skickliga Paula Ahlström gör tisdagskvällarna på Solvalla till ett nöje.
Och en tävlingskväll som vecka efter vecka borde kännas given att välja banbesöket före ATG Live.

  • Rent travmässigt gjorde jag det oerhörda misstaget att födas i Malmö, långt ifrån majoriteten av landets travbanor och därmed även Solvalla. Men nog ska jag försöka prioritera tisdagsvalla lite oftare.

Det är ett sant nöje,
Martin Engström

Dela inlägg

Kommentera inlägg