Sömnlös i Malmö » 6 feb. | Martins Travblogg - Travstugan.se

Sömnlös i Malmö

Ligger just nu i ett mörker. Ett sömnlöst sådant. Min relation till sömn är vad den är. Vi vet sällan var vi har varandra.

Jag har gått in i en märkligt hälsosam fas. Med tanke på att jag har gymmet precis intill min port har det ofta lett till att jag går och tränar när jag är uttråkad.

Det där med att träna två gånger om dagen har sedan en vecka tillbaka blivit standard. Man är inte riktigt frisk i huvudet... Och just det har lett till att sömnen fått sig en smäll.
Ligger i ett sömnlöst mörker just nu. Utanför mig har Malmö inte riktigt vaknat ännu. Trots att jag bor i de centrala delarna av stan är det knäpptyst.

Lika knäpptyst är det på Solvalla numera.
Efter min senaste fredagskrönika där jag närmast sörjde över publikantalet vid senaste V75-omgången, såg jag att där inte dök upp mer än 400 personer till gårdagens tisdagstävlingar.

Det är som ett rop på hjälp. Och att det är just vår nationalbana som i dagsläget känns mest dödsdömt av alla vad gäller besökare, är inget annat än en stor fara.
Med tanke på vilken jätteregion Solvalla har omkring sig.
-----

Jägersro rånades på sin klassiska tisdag kväll. Detta har lett till lite fler lunchtävlingar - på just tisdagar.
Gårdagens lockade en del besökare i lunchrestaurangen. Enligt ST besökte 447 besökare Jägers. Och senare på kvällen hamnade siffran på 417 på Solvalla.
-----
Nästa tisdag är det dags för just tisdag kväll-tävlingar igen för Jägers.
Med mindre än tre timmar kvar av anmälningstiden är där endast sju hästar anmälda till snabbloppet med 60 000 kronor i förstapris. Inte en enda av de anmälda är Jägershästar heller för den delen.
Vi ska tacka Halmstad och Danmark för mycket.

Dags att sätta igång onsdagen. Inte fasen blir det mer sömn inte. Sömnlös i Malmö fortsätter och snart läge att snöra på motionsskorna...

Martin Engström

Dela inlägg

Kommentera inlägg