Snålt - men mättande? » 7 mars | Martins Travblogg - Travstugan.se

Snålt - men mättande?

Anmälningslistorna inför tävlingarna nästa onsdag är inne. På Jägersro innehåller fälten snålt med hästar. Likaså treåringsloppet på Solvalla. Men visst är det mättande för det.

Jag är inne i en period där min bitterhet och frustration bara har energi för ett enda ämne just nu; dopingmisstankarna och allt som hör därtill.
Och möjligen är det just det som gör att jag ändå är lite förväntansfull inför nästa onsdags tävlingar på hemmabanan Jägersro.

Jag har länge hållit koll på nästa onsdags tävlingsdag. Sett det som ett litet kickoff för vårsäsongen på Jägers. 'Vårpokalen' och 'Vårstayern' liksom ett klassigt fyraåringslopp skulle sätta fart på vitsipporna.
Nu blev det som det blev.

Under gårdagen satt jag och lekte arga leken med listorna. Gjorde allt för att där skulle anmälas fler hästar. Jag vann inte leken.

Endast fem hästar i 'Vårpokalen' och sex hästar i 'Fyraåringstoppen' är ju inte jättebra. Men på Jägers är sådant vardagsmat, så jag surar inte för det.

Det är snålt i listorna, men ändå mättande.

Johan Untersteiner årsdebuterar Pastore Bob som ställs mot en förhoppningsvis piggare Takethem sant Victor Gentz Iron Steel.
I Fyraåringstoppen får vi återse Smokin Joe mot Devil Sound och Zohar Font. Så helt för djäkligt är det väl ändå inte...

På Solvalla ligger förstapriset på 100 000 kronor i treåringsloppet. Starttillfället och ödmjuka förstapriset finns där, men uppenbarligen inte hästarna ännu.
Endast fem hästar lockades dit, men bland dessa får vi njuta av Bythebook mot Belker igen. Så jag får väl mätta mig med det.

Ja. Det är förbannat tråkigt med tunna fält. Men kan vi hitta något positivt i det? Ja, om jag nu måste så.

I skrivande stund är loppen inte lagda när de ska starta. Men risken finns att några av profilerna startar utanför V86-spelet. Detta medföljer att vi missar loppen i tv-rutan.
Om det inte är Propulsion eller Readly Express i loppen eftersänds det knappast i V86-sändningen. Det är ju inte ett dugg tillfredsställande för spelarna - målgruppen.

Antingen får man logga in på ATG - eller i det här positiva fallet besöka banan. Och jag antar att vi den här tiden på året ändå får mättas av det vi bjuds på.

Martin Engström

Dela inlägg

Kommentera inlägg