Se upp, grabbar! » 6 maj | Martins Travblogg - Travstugan.se
Double Exposure

Se upp, grabbar!

Lite i skymundan från V64-banan Kalmar hade även Rättvik tävlingar i fredags. En viss Double Exposure visade upp sig och satte grabbarna på plats!

Hon hade ett sjujäkla fjolår. Vad månde bliva av årets säsong!? Double Exposure har än så länge varit ett utropstecken bland årets startande och vi är bara i början av maj.
I slutet av maj? Ja, då kan hon på allvar strida om segern i Elitloppet.

Det var ett tag sedan vi hade ett svensktränat sto som är en seriös utmanare till slutsegern av Elitloppet. Men 2019 har vi.
Double Exposure har en motor och ett tävlingshuvud som borde ge stallkamraten Propulsion skrämselhicka hemma på gården.

Det är självklart att Örjan Kihlström sitter upp bakom Propulsion. Double Exposure får där se sig som tvåa, i alla fall. Möjligen att Johnny Takter sitter upp? Kanske det.
Får Micke Nybrink bestämma så sitter Anders Eriksson upp...

Jag minns i vintras när jag besökte Solvalla under en "sketen" tisdag kväll. Bland de tävlande startade Double Exposure. Jag valde att ställa mig 50 meter från mållinjen precis vid staketet. I det iskalla vädret ville jag känna doften av gruset.

Och framförallt få känna av kraften från en motor som är makalöst vass. Givetvis vann hon och givetvis såg det plättlätt ut.
-----
Böteslappen på 750 euro för att närmast spöa upp sin häst över upploppet är en skämtsumma. Men det hade jag å andra sidan tyckt vad än bötesbeloppet blivit...

Martin Engström

Dela inlägg

Kommentera inlägg