Monumentala klasskillnaden

I helgen försökte jag åter följa ATG Live. Ja, försökte.
Sidan fortsätter vara ett enda haveri med hackande och förstörelse av tävlingarna. 
För tillfället är ATG Live inget annat än en sida som framkallar frustration och för otåliga äktenskap möjliggörs skilsmässa på grund av alla hål som slås i väggen i vardagsrummet av tittaren.

Men så har ATG Live också Stefan Hultman. Som är i en klass ingen annan är i närheten av.

Hultman har sedan dag ett bjudit på anekdoter och sitt fantastiska travöga som för sportens del varit viktig och betydelsefull.
Hultman har med sin expertis fångat tittaren på ett helt annat sätt.
Eller, rättare sagt. Han är den förste som lyckats fånga tittaren på det sättet man ska bli fångad på. Något travsändningarna senaste åren inte lyckats med.

  • I denna spelgalna världen. En värld som fick Stefan Hultman att lämna V75 Direkt. Som nu blivit än fattigare när Anders Malmrot lämnat rutan. 

Men, Hultman. Han visar vart skåpet ska stå när han tillåts göra det.
I helgen satt han med Oskar Westberg, som för övrigt passar som handen i handsken intill Hultman, och bjöd på flera intressanta historier om allt ifrån Prix d'Amerique till aktuella tävlingarna från Kalmar.

Det är en njutning var gång vi får uppleva Stefans insatser i live-rutan. De gånger vi tillåts göra det. ATG Live fortsätter förstöra upplevelsen och det är fortsatt en obegriplig historia hur det kan få fortgå.

Men när det väl fungerar. Då dansar vi alla på rosor. Svävar runt på molnen. Och lyssnar på Stefan Hultman.
Mannen som är i en helt egen klass för sig.

Martin Engström

Dela inlägg:

Kommentera inlägg