Hoppet ställs till förfesten » 24 juli | Martins Travblogg -…

Hoppet ställs till förfesten

Nästa tisdag är det åter dags för fantastiska Hugo Åbergs hemma på Jägersro. Och idag blev fältet definitivt när Shadow Gar bjöds in.
Fast, ja... Hoppet ställt mot förfesten.

Lyckligtvis har jag med årens gång ogillat allt mer att kritisera eller gnälla om saker och ting. Så det tog emot något att skriva dessa raderna. Så vet ni det.

Hugo Åbergs 2018-fältet är färdigt och spekulationerna eller drömmarna kan upphöra. Urlo dei Venti kortisonifierade bort sig själv och ingen Readly Express fick jag.
Årets fält innehåller däremot storstjärnan och loppets titelförsvarare, Propulsion, som varit omöjlig på Jägersovalen två senare åren.

Det ser ut att kunna bli tredje raka, minsann.
Fältet håller väl en hyfsad klass, men för att vara detta fantastiska Hugo Åbergs, ser det på förhand inte ut som något man kommer minnas en vecka efter att loppet gått i mål.
Tyvärr...

Visst. Heavy Sound tycks ha hittat fartresurser hos Daniel Redén som han inte riktigt fick ut i tidigare regin. Och kommer dessutom med en fin storloppsseger i ryggen.
Giveitgasandgo är även han ett mycket intressant bidrag, så länge utgångsläget blir så nära innerspåret som möjligt - och sen är ju Rajesh alltid Rajesh.

I övrigt är det väl som sagt... hyfsat. Nu ställs hoppet lite till loppen innan den tilltänkta höjdpunkten och festen.

Det tycks bli så att jag istället för att se fram emot Åbergs, istället med stort intresse kommer sitta under morgon förmiddagen och ögna igenom startfälten i övriga lopp. Och bli betydligt mer exalterad.

Det verkar bli dessa loppen som skapar festen, trots allt...
Sedan ska vi inte understyka nog att Jägers i år hade rejält med tur;

Malmö FF spelar nämligen Champions League-kval under tisdag/onsdagar, och var först tänkt att spela sin hemmamatch på tisdag kvällen. Samtidigt som Hugo Åbergs.
Nu blev det istället onsdag kväll för fotbollen - och det är nog Jägersro väldigt nöjda över...

Martin Engström

Dela inlägg

Kommentera inlägg