Fartfest och derbyhoppets genomkörare » 4 juni | Martins Travblogg -…

Fartfest och derbyhoppets genomkörare

Liten check från lunchen som denna tisdag kördes från ett soligt Jägersro.

Mycket bra initiativ från Jägers att erbjuda utegrillen med dess tillbehör för besökarna och inte bara inne i lunchrestaurangen.
Även fast publiksidan höll till i skuggan var det en behaglig lunch vid banan.
-----
Det var en rejäl fartfest i inledningen på Jägersro som säkerligen fick en del att sätta fläskfilén i halsen uppe i restaurangen.
John Köhler i ledning med Winston Laser fick angrepp från utvändige favoriten Sevilla (Joakim Lövgren), där ingen av de två ville ge sig.

Första varvet kördes på 1.08,9/1 000 meter.

Loppet höll lite väl tuff fart för de båda och där Peter Ingves bakom danska unghästtoppen Beatriz tackade och tog emot över upploppet.
Sevilla höll starkt till andraplatsen och är den som föll med flaggan i topp - Köhler däremot är jag osäker om han kommit i mål ännu.
-----
Conrad Lugauer skämde bort oss på lunchen med derbyhopp.
I lopp 2 segrade han med Cesare Borgia som hittade perfekt position i andraspår direkt, men han fick onekligen jobba hårt för segern över upploppet.

Robert Andersson med Silver Lore stod för en riktigt stark insats och gav Luguaers fyraåring en rejäl genomkörare inför derbyt i Österrike som körs nästnästa söndag.

Lövgren körde säkerligen ut från banan efter första loppet rejält irriterad. Efter lopp 3 var han desto nöjdare.
Tuff körning bäddade för hans Infinitus som över upploppet slog Sukpoint C.C. med Johan Untersteiner.

  • Sincerley Face kunde heller inte den här gången segerstrida. Roger Malmqvist var offensiv och övertog ledningen med varvet kvar och höll ett 11-tempo, men där stoet föll bakåt i fältet sista halvvarvet...

Samme Malmqvist styrde och ställde i lopp 4 med Cinnamon Spitfire. Ekipaget såg länge ut som vinnaren men där en stark Very Many Legs stred sig förbi kort före mål och därmed tog karriärens första seger i 30:e starten!
-----
Gratulerar er som följde V4-tipset. 768 kronor tillbaka på systemet värt 400kr. Får man vara nöjd med...

Dela inlägg

Kommentera inlägg