Bitterkvällen? Dessvärre » 21 mars | Martins Travblogg - Travstugan.se

Bitterkvällen? Dessvärre

Ikväll är det V64-tävlingar från Åby. En del intressanta till start att kolla in. Men se fram emot tävlingskvällen? Det gör jag inte för fem öre. Jag avstår, tack.

Mitt hat mot dopingen är något jag tydligt skrivit om senaste veckorna. Och något jag kommer fortsätta med. Kampen måste fortsätta tills vi en vacker dag har en rättvis och ren travsport. Man kan väl åtminstone försöka, hur långsint det än må vara.

Ikväll är det V64 från Åby och det är dit strålkastarna lyser. Visst, Comanche Moon är en av flera man ser fram emot att kolla in - men det är för mig totalt omöjligt att inte känna annat än bitterhet. Och noll lust att följa tävlingarna.

  • På tal om doping.

En av tränarna som besöker banan med tävlingshästar är nämligen Bo Westergaard. Jag orkar inte ens ge mig in på vad han sysslat med eller vilket rykte han skapat åt sig själv.
Allt sådant jag är emot.
Ikväll startar flera hästar från stall som sysslat med doping. Typer som av någon obegriplig anledning fått komma tillbaka. Jag kan omöjligen följa tävlingarna ikväll utan att bara känna ett raseri. Orättvist sådant. Då avstår jag hellre helt och hållet.

  • Och vad som gör mig än bittrare är självfallet att Westergaard kan åka till Åby och få kuskar att köra hans hästar.

Är jag bitter? Möjligen. Det struntar jag i. Tyck gärna att jag är det.
Där finns saker som jag aldrig kommer att släppa eller acceptera och gå vidare ifrån. Och jag hymlar inte med det. Därför ska jag ikväll storstäda i lägenheten istället. Fixa lite nya blommor i mina krukor kanske? Och varför inte göra det man aldrig gör; tvätta ur kylskåpet.

Martin.

Share post

Kommentera inlägg