Eftertankar ifrån veckan som har varit

Ytterst nära 3 omgångar i rad, bytte spik i sista minut som kostade 40 tusen och spännande att få se Ferrari igen!

3st rätt så bleka omgångar utdelningsvis men med en massa starka prestationer!

Har haft rätt så mycket att göra privat denna vecka så inte blivit några tips och tankar men har spelat på med laget som vanligt, 4st 6or vart det (6rätt på slattkupongen med) och hade kunnat blivit utdelning om jag inte varit för kär i Paul the apostle och bytte ut Rajesh emot Southwind häromdagen i sista minuten. Fick inte med skrällen Partizan Face på 27 krs kupongen men den hade varit rolig om den satt (drog med 11 Peter badger för skojs skull istället) , bara tacka för att generalen var så dåligt spelad med.

I gårdagens omgång åkte jag ut på en gång med spiken Magic happens som jag satte och velade med emellan J.H Mannerheim (var inne på att Unterstiners skulle plocka hem något utav loppen) och valde fel denna gång. Kul att se Iago Zon som bara är bäst i ledningen, inte mycket att säga, Nobel Amok fortsätter även och imponerar stort.

Dagens omgång stod det emellan 2 spikar Twister bi och Emir La brousse, valde tyvärr min personliga favorit och tog alla i Twisters lopp (skulle nog gjort tvärtom) men Emir såg blek ut när gameplanen var att Djali skulle köra ut sig själv och att formen inte var där för Poeten. Tyvärr så visar ju Djali vilket monster han är när det går som Adrian vill.

Släpper denna vecka som varit och laddar för nästa helgs Jackpot omgång!

Screenshot 20170709 182422

Söndag

Screenshot 20170709 182519

Torsdags Slatten

Screenshot 20170709 182530

Torsdag

Screenshot 20170709 182435

Lördag

Eftertankar V86 Lindesberg 07/05

Spännande omgång med många roliga lopp, tyvärr vart det en 5a men var spännande fram tills startgaloppen i lopp 5 på egna systemet, många utav dragen satt men räckte inte hela vägen!.

Avd 1 Fick man äntligen se den potential 4 Diceman har att leva upp till som jag bara har väntat på, ska bli väldigt spännande att se i framtiden hur formen blir efter detta. 5 Magic Gwin gjorde inget dåligt lopp ändå tycker jag även trots att det inte var den bästa prestationen någonsin ifrån hästens sida. Avd 2 Satt jag och klurade på att spika 4 Skall Ha (se tips och tankar) men tvekade lite för startgalopperna och galoppen innan 500 meter som har kommit lite då och då innan, idag funkade det och ångrar rätt så grovt att man inte gick på den tanken i förhand (lätt att vara efterklok)


Alltid roligt när dragen vinner i Avd 3 och det har vi Kitspirit att tacka för, trodde att det skulle vara jämnare än det var men var ändå ett roligt lopp, fick upp ögonen lite för 13 Dickens Denja som tappert lyckades placera sig efter ett helt okej lopp ifrån Rauno.
Canari match gjorde det inte riktigt till någon chans efter Ulfs svarning på 6 Quick fix som laddas på riktigt bra, trodde Foodmoney skulle släppa och hoppas på vinnarhålet men jag trodde fel och det vart tokkörning och Canarie plockar detta hur enkelt som helst i Avd 4.

Tankarna gick bra hela vägen till Avd 5 då chansspiken startgalopperar, vart en enkel match för 2 Visitor som visade vem som bestämde och den som kunde utmana var ute ur loppet enligt mig. 3 Free to party imponerade då jag inte trodde alls på denna kuse till en stadig 2a plats. Avd 6 såg bra ut till en början men man såg att Kim körde på lite väl hårt när det var debut på distansen, haft ögonen på 7 Final dream som det klaffade väldigt fint för och gjorde en 10 utav 10 toast prestation, perfekt kört av Lina men tråkigt för tippet.

Avd 7 Var som jag trodde att Quebeck skulle köra hela vägen men kunde ju inte missa att köra 8 Tro lo lo som gör ett suveränt upplopp (tack för tvillingen) och satt hemligt och hoppades att dom skulle komma förbi, synd att det inte klaffade mera!
9 Guinea Boko gjorde också ett helt okej lopp, formen fortsätter uppåt och snart så borde den väll vara där för att utmana, får inte missas längre fram i sommar!
Lite tråkig avslutning i Avd 8 med galopper på dom mer betrodda hästarna och Kaj fick köra som han ville, inte så mycket man kan göra åt saken.

Sammanfattning: Tankarna var bra men tipset kunde ha lagts upp på annorlunda sett, gick lite pluss på tvillingarna men sammanlagt back 300kr så dålig kväll spelmässigt för min del men fick se många roliga hästar att hålla koll på i framtida lopp gör mig redo för v75 i morgon som första tankarna verkar vara lite enklare!

Första dagen fullpott!

Första tipset och första fulla potten för Travstugan.se!

Idag stämde allt, tankarna inför loppet, visualiseringarna i huvudet och modet att spika i ett utav dom mer jämna loppen på magkänslan!

Det är alltid roligt när man får full pot men kändes lite speciellare idag då jag följt denna grupp och nu är en i läsarstallet, inte bästa utdelningen genom tiderna men jag är lika nöjd för det!

Tänkte berätta lite mer om mig själv!

Kevin Karlsson var namnet, 25 år med 1 barn (9 månader) och sambo bosatt utanför Vingåker (mitt emellan Eskilstuna/Örebro) och har ett väldigt stort travintresse, jobbar som boende stödjare och trivs utmärkt då vi är en del travintressade på jobbet och har en liten rivalitet oss emellan som gjorde att studier är ett måste vecka efter vecka inför varje omgång (Thomas Andersson är inget att leka med) och har utvecklat till att man kollar dagligen, driver mitt egna tillsammans lag på 50 medlemmar men vill dela med mig av så mycket som möjligt då jag tycker det är roligare att vinna tillsammans än ensam!

Är inte rädd att spika emot vad andra tycker om magkänslan och statistiken kommer överens!

Hoppas ni finner mig intressant och hoppas mina tankar är intressanta! //mvh Kevin

Screenshot 20170704 220010

Dagens V64