• Hem
  • David Dabeskovic

Intervju med David Dabeskovic

Hur kommer det sig att du blev intresserad av trav?

Det hela började med att några kompisar till mig ville dra med mig på Jägersro travbana och att vi skulle börja spela på trav tillsammans. Jag hade aldrig spelat eller varit på en travbana innan eftersom mitt spelfokus låg på sportspel såsom fotboll och hockey. Men efter den dagen på Jägersro banan så fick jag ett stort intresse för trav och dessa fantastiska djur. Så efter det träffades vi varje lördag hemma hos nån och kombinerade ihop ett system till V75. Intresset blev ännu större för min del så jag började följa travet dagligen. Jag kan säga att så fort det vankas V75 på Jägersro så brukar vi vara på plats där.

Vad är din starkaste egenskap som spelare?

Det är väl att jag analyserar varenda häst i varje lopp som senaste starterna, hur såg de ut i loppen, utrustningsändringar, tider och försöker fånga upp så mycket info jag kan både från vad tränarna säger och kuskarna. Efter det så bildar jag mig en egen uppfattning på hur loppet kommer bli kört. Det är tidskrävande, men absolut värt det om man vill vinna ofta och stort.

Har du någon favorithäst?

Propulsion!

Varför ska man rygga dina andelar?

För att jag går på min instinkt och försöker fälla favoriter som är överspelade och få bra betalt på min andel. Därför ska man inte stå utan min andel på onsdagar och lördagar.

Slutligen! Vart hittar man dina andelar?

Du hittar dom genom att klicka här. Jag kör andelar i alla olika prisklasser och spelformer. Jag spelar även på fotbollen och Stryktipset och dom andelarna hittar ni här.

Gamla travtips av David Dabeskovic

Travtips
Följ Travstugan på Youtube