• Hem
 • David Dabeskovic
 • V75-tips och idéer inför omgången på Östersund ! Dags för Phoenix Photo.

V75-tips och idéer inför omgången på Östersund ! Dags för Phoenix Photo.

Lite tidiga tankar till V75 inför omgången den 29 Januari från Östersund. Labero och Phoenix bästa spikarna i öppen omgång !🤩💰 Jag gör även andelar till Big 9 där vi har 2,5 miljoner i Jackpot.Så häng gärna på en andel! 👊

Davids Stora Big 9 ⭐⭐⭐ 465:-

Davids Skrällapp Big 9 ⭐ 160:-

Nu kör vi igång V75-analysen!

🔩 Omgångens spikar

 • 10 L.L Labero / 6 Phoenix Photo

💥 Omgångens skrällbud

 • 1 Dollar Doc

 • V75-1 2640m Volt

Sanitys lopp över 2640 meter volt. Första strecket går till 8 Axl Brown som galopperade med till synes mycket krafter sparade bakom hästar i V75 i Gävle senast. Det var sparade krafter även gången före och positiva insatser också i starterna före det. Skulle Örjan pricka starten från spår fem kan det bli ett offensivt upplägg direkt. 7 Chestnut Bojje fick en svår resa utvändigt om ledaren senast och är ursäktad att han inte orkade. jag tror att han grejar fjärdespåret och räknar med att Rikard N Skoglund tar ett tidigt initiativ och laddar framåt så snart tillfälle ges. Stämmer det antagandet kan han vara först framme till täten och även få överta ledningen. Bra chans isåfall. 5 Berra Steel kom inte riktigt in i matchen från svårt läge senast, men det var inte det där alldeles rätta trycket i honom tyckte jag. Gången före vann han i spets och höll precis ifrån sig Global Lover i en tät slutstrid. Distansen är ett plus och skulle Daniel Wäjersten lyckas komma först fram för att överta täten ökar möjligheterna. Spets är inget måste men nog en fördel för Berra Steel. 13 Donners Am gick rätt bra i skymundan i Gulddivisionen senast där han såg riktigt laddad ut som bitvis fastlåst genom sista kurvan. Enklare emot här och skulle det klaffa lite härifrån så har han en stark avslutning och kan bli svår att stå emot. 12 Vici Volantes är ett roligt skrällbud. Visat bra formintryck i två starter nu. Hans spurt bet riktigt bra senast där Musett Af Djupmyra vann. Segerlös länge men ses med lite skrällchans.

Rank: 8-7-5-13-12-2-15-6-10-3-14-1-4-9-11

 • V75-2 2640m Volt

Klass II och jag drar till med fem streck. 2 Cornerstone står lite hårt inne på pengar i loppet men han svarade för en stark insats vid segern senast. Lång distans har han visat att han klarar och även om det inte blir någon snabbstart bör han ta sig iväg felfritt. Räknas tidigt här. 5 Rulle Doc kom igång sent och gjorde bara två starter som treåring. Han inledde med två raka segrar som fyraåring men känslan är att han varit under stadig utveckling under hösten och han har varit riktigt bra vid segrarna. Även om han inte är spetsaktuell bör han sitta i ett vettigt slagläge direkt och så som han avslutat vid segrarna ska det vara toppchans att han kan spurta ner alla här. 10 Prometheus stod för en mindre bra insats senast, men det var pga han inte fick fäste och kom inte överens med banan. Bakspår gör inget för honom då han går bra bakifrån. Skulle det stämma härifrån så är han fullt kapabel att vinna här. 4 Fightforfreedom Ås är en kapabel herre. Han är oberoende av position och går från alla positioner. Han är sylvass på speed och klarar han fjärdespåret så kan det här bli intressant. 11 Isla Nga Hari har visat bra kapacitet men är också mycket osäker. Hon svarade för en stark upphämtning efter galopp senast och skulle hon hålla rätt gångart hela vägen kan hon mycket väl blanda sig i segerstriden.

Rank: 2-5-10-4-11-7-6-12-1-3-9-8

 • V75-3 1640m Auto

Klass I och här går jag ut hårt och spikar. 10 L.L Labero ville inte alls vara med senast som storfavorit och uppträde knepigt. Låter som att det var ett olycksfall i arbetet och på det han visat innan så är han tidig trots han är ny i klassen och har bakspår. Som ni vet form brukar slå klass! Enligt Oskar Kylin Blom tycker han det är bra med ett bakspår nu för då slipper han att bli för laddad. Här tror jag Oskar söker snabba ryggar och en bra position - då är hästen i form att fälla alla här till slut. Stor fördel för Labero är att favoriten 8 Black And Quick har fått ett sämre läge och lär få ett tuffare upplägg. Jag litar på Labero här och hoppas han sköter sig och visar vilken kapabel kuse det är. 11% just nu är mumma.

Rank: 10-8-1-4-6-11-3-2-9-5-7-12

 • V75-4 1640m Volt

Rivigt kortlopp för kallblod. 8 Alma Prins har formen helt på topp och kommer med fem raka segrar. Han är tveklöst under stark utveckling och kan vara en häst för den allra högsta klassen framöver. Åttondespår var knappast vad Jomar Blekkan drömde om och det gäller att hitta ut i tid. Lyckas man med det är Alma Prins ett givet bud. Innerspår på tillägg är inget önskeläge över kort distans men 11 Bellfaks är inte oäven från start och trampar han rätt de första stegen kan det lösa sig bra. Det blev en minst sagt snöplig målgalopp med segern klar på V86 senast. Annars har han skött sig fint senaste fem månaderna och travat felfritt mest varje gång. Formen sitter där och han har hög toppfart, så löser det sig bara från innern har han en vass speed att bruka. 4 Bäcklös Faron vann enkelt från spets i ett taktikbetonat lopp senast. Det är tuffare emot nu men han är bra och ska ses med chans även om fjärdespåret inte är någon höjdare.

Rank: 8-11-4-14-1-13-12-10-2-9-15-3-7-6-5

 • V75-5 2140m Auto

6 Phoenix Photo först över målfoto?

Ja det tror jag iallafall och spikar! Karriären har inte varit spikrak för honom och han har bara gjort 28 starter som åttaåring. Man har varit försiktig med honom och matchat snyggt. Förra vintern kom han ut och vann Sylvester-loppet på nyårsafton efter vila och sprang på sig snabba pengar där men hade inga problem att bära dessa då han gick ut och vann Bronsdivisionen några veckor senare. Kördes snällt i årsdubuten och det var riktigt bra tryck och spänst i spurten när han sent omsider fick chansen. Han såg väldigt smidig ut för att vara honom och det var en perfekt genomkörare. Jag är fullt medveten om att det kan bli utvändigt ledaren här men det oroar inte mig, snarare tvärtom då loppet högst troligt blir låst. Jag håller Phoenix Photo för bästa hästen och Örjan Kihlström är en grym dödenskusk. Spik!

Rank: 6-1-9-10-4-11-5-8-2-7-12-3

 • V75-6 2140m Volt

Diamantstoet står på tur och ett mycket öppet sådant där vem som helst kan vinna. 7 Madame Af Djupmyra fick inegn optimal resa senast då hon fick anfalla i omgångar. Hon gjorde ändå en bra insats och var nära vinnaren i mål. Hon visade att formen är fortfarande fin och har ett bra utgångsläge här då hon sitter direkt i andraspår. Med rätt ryggresa är hon vass på speed och hon ska räknas tidigt. 15 Lyckans Cash har gjort två starter efter litet uppehåll och visat fin form. Läget med bakspår på tillägg är givetvis tufft men hon är stark och tål att göra en hel del jobb själv. Örjan sänder nog framåt tidigt om det finns risk att det är hästar i vägen under slutrundan men stämmer det bara lite så kan hon visa sig vara starkast. 13 Super Sarah har ett svårt läge men hon har nu lopp i kroppen och stämmer det bara lite kan hon fälla allt. 1 Vilja T.Y.C såg ut att gå mot segern senast men bromsade till 100 meter före mål. Hon får fullt godkänt och att det är ett halvvarv kortare distans nu är nog en fördel. Hon är min spetsfavorit och blir det ingen tokkörning leder hon länge. 14 Kia Ora var ruggigt bra vid segern näst senast även om hon inte var helt kurant den dagen. Nu är läget chansartat men skulle det stämma fullt ut och hon visar samma takter som vid segern näst senast blir hon livsfarlig. Men som sagt sjukt öppet lopp där jag streckar på.

Rank: 7-15-13-1-14-6-12-3-2-11-4-9-8-10

 • V75-7 2140m Auto

Bronsdivisionen avslutar omgången där jag drar till med en hel del streck. 10 G.K Justus matchades flitigt i V75 andra halvan av förra året och svarade för flera starka insatser. Gynnades av körning mitt i loppet näst senast men det var starkt att avgöra på det sätt som han gjorde efter ett slutvarv ute i tredjespår. Nu blir det samma upplägg som inför segern näst senast och gör han om den prestationen så har han bra chans att avgå med segern. 2 Huddlestone har hittat stilen på allvar. Han har fått bättre självförtroende och blivit tuffare. Visade bra inställning då han sträckte på sig senast och vann med krafter kvar gången före. Han är snabb ut och i nuvarande författning så borde plan A vara att leda från start till mål. Han är även vass då han får spara speeden och är ett givet streck från perfekt läge. 1 Dollar Doc avslutade under 10 sista varvet bakom Önas Prince i Breeders i november. Har inte varit lika vass med skor i de två senaste starterna men prestationerna har varit bättre än placeringarna. Kan inte hålla upp någon ledning från innerspår men hittar man bara loss i tid är han med och gör upp om segern. SE UPP! Fjolårets kungapokalstrea 9 Jacoby Keeper har fått två lopp i kroppen efter skada. Satt fast i comebacken och med det loppet trodde jag att det var dags senast men då var han lite blek. Det är möjligt att han behövde det loppet också och en häst av hans kaliber måste behandlas med respekt. 11 II Duce Boko har hög grundkapacitet och har fått två lopp i kroppen efter operation. Det var bra intryck vid segern senast och han ska inte nonchaleras.

Rank: 10-2-1-9-11-5-3-7-12-6-4-8

 • Detta var mina tidiga tankar inför omgången på Östersund. Jag hoppas ni vill vara med på min resa mot sju rätt. Häng på för snart smäller det!👊

Vi ses i vinnarcirkeln gott folk!🤩💸


/ David Dabeskovic


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

 • Världens största spelsajt
 • Egna fasta travodds
 • Bra välkomsterbjudande
 • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips