V86-tips med idéer inför Jackpot-omgången från Åby/Solvalla

Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är riktigt fin hos mig där jag prickade åtta rätt förra veckan och följde upp det med att ha sju rätt på V75 i lördags. Så missa inte chansen att vara med på mina andelar. Jag gör mina två andelar som vanligt, och dessa finns att Köpa här om man vill vara med på min miljonjakt. 

🔩 Omgångens spik 

 • 10 Carry Cash 

💰 Omgångens skrällbud 

 • 6 Luca Vialli Boko 


V86-analys: 

 • V86-1 

Xpresstayertrappan inleder V86 omgången över 2640 meter auto. 4 Ribot svarade för en bra insats i debuten i ny regi. Han är snabb ut och Bergh kan välja taktik här om han vill köra i ledningen eller släppa och ta dom via open stretch. Jag tror han kör i  ledningen och kan bli svårfångad därifrån. 3 Joker Of Steel är en riktig bra häst som bara bitvis varit på topp. Han har lätt att ta till med galopp. Senast skötte han sig galant och vann lätt. Bra läge här och skulle han hålla sig i trav hela vägen så blir han till att räkna med. 5 Protector Tile vann lätt i ett enkelt gäng senast, men såg läcker ut. Han är snabb ut och lär göra ett försök att komma till spets här. Tror inte han kommer dit eftersom jag tror Bergh svarar. Men lär nog ta ryggledaren här och får chansen via stretchen. 6 Stenson är en riktig fin häst som det kan lossna på allvar för när som helst. Kommer från två fina prestationer och skulle Uhrberg hitta en fin position härifrån så kan han spurta ner hela gänget. 7 Digital Eye och 2 Acredula R.L åker också med på min lapp. 

Rank: 4-3-5-6-7-2-12-11-9-1-8-10 

 • V86-2 

6 Haitkin Am är högkapabel för klassen men inte lätt att räkna på. Han vann sex av sex i fjol. I år har han vunnit två av sex. Hans akilleshäl är aktionsproblemen han brottas med. Skulle han hålla sig i trav hela vägen här så tror jag han vinner. 5 Galileo Journey var rejäl vid segern näst senast. Han är snabb ut och lär ta ledningen här och leda länge. 10 Kontur var riktigt tapper från dödens senast. Kan få de perfekta loppet härifrån om det blir överpace och segerdefilera på det. 7 Profinitif är riktigt bra för klassen och van att möta hårdare motstånd. Läget är inte optimalt här, men skulle det lösa sig någorlunda så är han fullt kapabel till att vinna detta.

Rank: 6-5-10-7-9-2-4-3-8-11-1-12 

 • V86-3 

4 Bluhill’s Wind blir förstahäst på att hon är spetsfavorit. Galoppera i segerstriden senast på V75 och såg ut att gå mot segern. Skulle hon få bestämma en bit av loppet här så kan hon rinna undan. 6 A Good Melody mötte bra hästar senast och gjorde det riktigt bra. Enklare motstånd nu och ska inte nonchaleras här trots läget. 3 Take Me Sober inledde karriären på ett lovande sätt men inte fått till det på slutet. Van att möta hårdare motstånd, enklare emot nu och skulle hon vakna på rätt sida så går ingen säker här. Bra läge även. 1 Gloriana N.O stod för en godkänd långspurt senast och formen är det inget fel på. Har fått ett ypperligt läge här och lär få chansen till slut via open stretch. Hon kan blåsa ner allihopa. 9 Cookie Girl har hysterisk form och blir min rysare här. Blir det överpace här så lär hennes speed bita bra över upploppet. Se upp! 

Rank: 4-6-3-1-9-7-5-2-10-11-8-12

 • V86-4 

Här tror jag mycket på 6 Luca Vialli Boko som även är mitt bästa drag i omgången. Det har varit lite av en snackhäst hela tiden. Har ingen vacker rad men har högst kapacitet av alla här om han skulle trava. Lyckas Per Lennartsson få honom på rätt köl så tror jag han krossar dagens motståndare. Given första häst här. 8 Pinterest är också en bra häst men är osäker. Var bra näst senast som trea och sist så föll han i gamla synder med att hoppa. Skulle Jepson pricka starten här med honom så kan det bära hela vägen till ledningen och då blir han svår att slå. 3 Herman Hazelaar är en stark och rejäl herre som kan krossa alla på styrka. Läget är inte optimalt eftersom han kan fastna på innern och inte se dagens ljus. Löser det sig så ska han räknas tidigt. 4 Optimum Bankrobber kommer med toppform. Han plockade ner rätt så bra hästar efter en fin resa senast och kan mycket väl få en liknande resa den här gången. 1 Forcebewithyou släpper jag inte här. Den dagen han får till det duger han i rätt så många gäng i klassen. Skulle det vara den här dagen kan han hålla undan. 

Rank: 6-8-3-4-1-10-5-2-9-7 

 • V86-5 

4 Estrella Diamante är en fartfylld herre som har fått ett svårt läge i voltstart. Skulle Björn lyckas pricka starten här så är han snabb ut och kan ta ledningen. Lyckas han med den bedriften så är nog loppet över. 3 Kagan var på linje med Estrella Diamante senast och höll på att vinna. Har fått ett bättre spår än favoriten nu och kan få loppet i ryggledaren och ta revansch. Måste med. 10 Quantum Roc skrällde rejält näst senast på V86 och var lysande. Galoppera senast men det tar jag inte så hårt på. Formen är intakt och han tåler grovjobb och ska inte glömmas här. 11 Milord gör bra insatser hela tiden och känns formstark. Kan få en perfekt dragresa fram till upploppet i rygg på Quantum Roc och han är vass på speed. 1 I.D Undeniable var hårt betrodd senast men floppa. Totalt bortglömd här och det tycker jag är märkligt. Hästen har bra kapacitet och fått ett fint läge här. Skulle favoriterna ha en sämre dag så förvånar det inte mig om han vinner. Sjukt bortglömd här! 

Rank: 4-3-10-11-1-8-6-9-12-2-7-5 

 • V86-6 

Dags för spik och här går jag rakt ut på 10 Carry Cash. Hon har varit formstark hela året. Hon är V75 härdad och stött på bättre motstånd än vad hon gör här. Hon kommer med två raka segrar som har tagits på ett imponerande sätt fast det har varit i enklare gäng. Kapacitet finns i massor och det hörs att Jörgen Westholm håller henne högt. Har fått bakspår nu, men jag tror det lär gå undan från början eftersom många vill till ledningen och det lär gynna henne kraftigt. Här tror jag hon sitter i fjärdepar utvändigt och när Jörgen drar i högertömmen så lär hon blåsa ner hela gänget. Streckad bara på 20% just nu tycker jag är guld som spik. Väljer ni att inte spika så glöm inte 5 Green Mamba som har fart i massor! 

Rank: 10-5-1-3-4-9-7-12-8-6-2-11 

 • V86-7 

5 Innovation Love galoppera i debuten för Bergh. Senast så vann han på ett bra sätt från ledningen i snabb avslutning. Kommer han till ledningen igen här så kan han bli svårtuggad därifrån. Kapabel herre de dagar han funkar. 3 Echelon är hästen som vinner alla sina lopp via open stretch. Han är snabb ut och lär sikta på ryggledaren igen och sen ta dom via stretchen igen. Så länge den taktiken funkar så måste man strecka honom här. 8 Rotate har utvecklats enormt hos Björn Goop. Har fått ett lopp i kroppen nu efter vila och lär vara ännu bättre nu. Har fått ett tufft utgångsläge men det går inte räkna bort honom här eftersom han är van att möta hårdare motstånd än detta. 2 Zen Bi var godkänd från ledningen i Sverigedebuten men fick ge sig för en smygkörd. Lär vara ännu bättre nu och ska inte nonchaleras. Sitter i ett andraspår direkt och kan få loppet. 11 Chapuy är en bra sprinter med fel läge. Har vunnit de allra flesta lopp från ledningen. Men det mönstret måste brytas någon gång. Varför inte redan här! Med lite flyt och hårt tempo så kommer Åke Lindblom flygande med Chapuy längst ut. 5% smakar mumma! 

Rank: 5-3-8-2-11-1-7-6-4-9-10 

 • V86-8 

Ett klass I lopp avslutar Jackpot omgången och här drar jag till med en fräck spik. Nämligen 1 Twigs Honor. Har övertygat i nya regin och jag är inne på att han kan försvara ledningen här. Skulle han göra det med Carl Johan Jepson i vagnen så är nog loppet över. Han är startsnabbare än vad många tror. Misslyckas man med att ta ledningen så tror jag han hittar ut ändå och är bara bäst här. Gjorde ett bra lopp senast i V75 och hade sparat i mål fast han inte fick ett optimalt lopp. Nu åker jänkarvagnen på också och det är bara plus. Som spelad till 20% mot Powerbank 44% så tar jag ställning här. Han är lika bra som Powerbank och tycker inte det ska skilja så mycket. Jobba in miljonerna till mig Jepson! 

 • Detta var lite tidiga tankar inför omgången. Kom ihåg detta är preliminära rader och det kan förekomma ändringar vid strykningar eller värmningsintryck. Formen är riktigt fin för tillfället hos mig med åtta rätt i onsdags på V86 och sju rätt i lördags på V75 där jag spelade in 18 500kr. Så stå inte utan min andel på jakt efter miljonerna. 

Vi ses i vinnarcirkeln gott folk! 

/David Dabeskovic Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
 • Världens största spelsajt
 • Egna fasta travodds
 • Bra välkomsterbjudande
 • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Helgen är här och med den V64 Express. Det är Gävle och Umåker som delar på kvällen och de två spikarna? De kommer dansa åttor runt ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips