• Hem
  • Travstugan
  • Travstugan är Sveriges nya hemsida för travtips och travinformation
Travstugan Lansering

Travstugan är Sveriges nya hemsida för travtips och travinformation

Idag smyglanserar vi Travstugan.se med att Karl tippar helgens V75 i Gävle. Målet med Travstugan är att erbjuda travtips som ger dig som läsare inspiration när du själv spelar på trav. Vi kommer först och främst fokusera på V75, V86 och V64. För V64 kommer vi publicera tips för tävlingar på tisdagar och söndagar.

Travtipsen skrivs av Karl och Julia, båda med ett gediget intresse för travsporten och att spela på trav. Karl fastnade redan för trav vid fem års ålder och Julia upptäckte sitt intresse för fyra år sedan men hon har redan hunnit komma två i tippningsdelen i VM i V75 (2015). Dessutom kommer Karl och Julia blogga där de följer upp V75 med eftersnack samt listar intressanta händelser inom travsporten senaste veckan.

Förutom travtips och bloggar kan du ta del av andra tjänster på Travstugan. Just nu har vi bland annat en snygg överblick av Sveriges travbanor så du kan jämföra och ha koll på bland annat längd, bredd och upploppens längd. Med tiden hoppas vi kunna erbjuda fler tjänster.

Som sagt, varmt välkommen till Travstugan, Sveriges senaste hemsida för travtips och travinformation!

Kommentera inlägg

Följ Travstugan på Youtube