Nylansering av vår systersida Bettingstugan.se!

Travstugans systersida Bettingstugan.se lanserade i fredags en helt ny maxad hemsida för er sportälskare och bettingfantaster. Bettingstugan är nu en webbsida som inte bara erbjuder speltips utan även en hemsida som levererar mängder med viktiga verktyg för att göra dig till en bättre spelare. Besök Bettingstugan och ta del av speltips, guider, kampanjer och recensioner om spelbolag och mycket mer.

Nytt team av experter

I samband med renoveringen av Bettingstugan.se så har det nu tillkommit nya experter som skriver speltips. Varje expert är noggrant utvald med en kravbild att vara kompetent inom sin genre av sport samt med kriteriet att ha bred kunskap inom bettingvärlden. Bettingstugans experter ska alltså inte enbart vara skicklig på att hitta spelvärde på matcher utan även kunna förmedla sin kunskap om sporten som dom inriktar sig på. För tillfället består Bettingstugans team av experter med kunskap inom sporter som fotboll, ishockey, innebandy, schack och E-Sport, men målsättningen är att inom kort kunna erbjuda speltips i ännu fler sporter.

Läsartips

Är du själv en duktig tippare som känner för att dela med dig av dina kunskaper? På Bettingstugan ges du möjlighet att dela med dig av dina egna speltips. Ansök som skribent på Bettingstugan och få chansen att briljera med grymma speltips. Om dina speltips innehåller tillräckligt med kvalité så kan det leda till att du blir en del av Bettingstugans team.

Bettingstugan mer än bara speltips

Utöver speltips på Bettingstugan så har du chansen att berika dig med nödvändig information för att förbättra dina möjligheter till vinst. Lär dig något nytt inom betting i någon av våra betting guider, läs på om dom olika spelbolagen eller ta reda på hur en välkomstbonus egentligen fungerar.

Guider
Vill du förbättra din kunskaper inom betting rekommenderar vi att du besöker en av Bettingstugans betting guider. Guiderna är uppdelade i tre olika nivåer.

  1. Nybörjarguide
  2. Medelguide
  3. Avancerad guide

Nybörjarguider
Är du helt ny inom betting? Ingen fara, Bettingstugan hjälper dig att komma igång. I Nybörjarguiden finns information om allt du behöver veta för att lära dig grunderna inom betting. Lär dig dom olika speltermerna, vad ett bra odds är eller hur en välkomstbonus fungerar.

Medelguider
Läser du bettingskolans medelguide så kommer du lära dig grunderna av hur du bland annat skapar ett spreadsheet, hanterar en betting exchange eller hur Asian Handicap fungerar. Denna guide är perfekt anpassad till er som kan grunderna inom betting och som vill bli mer kunnig.

Avancerad guider
Har du spelat under en längre period och vill ta din betting till en ny nivå? Då är bettingstugans avancerade guide ett perfekt verktyg för dig. I den avancerade guiden finns t.ex. instruktioner om hur du bygger din egen spelmodell eller använder dig av något av dom olika bettingsystemen.

Spelbolagsrecensioner
För att du ska ha möjlighet att hitta det rätta spelbolaget för dig så har Bettingstugan noggrant recenserat majoriteten av spelbolag som finns ute på marknaden. Så berika dig med information om dom olika spelbolagen och ta reda på vilket spelbolag som uppfyller dina krav.

Bonus & Kampanjer
Det som är viktigt när du tar del av en odds bonus eller kampanj är att du måste vara medveten om regler och villkor som kommer. På Bettingstugan finns det information om alla typer av bonusar och kampanjer samt hur dom fungerar. Det finns dessutom massvis med olika aktuella bonusar och kampanjer som du kan ta del av på bettingstugan.

Bettingstugan - En mobilanpassad hemsida
För att du ska ha en så smidig och trevlig upplevelse som möjligt så har Bettingstugan utformat en mobilanpassad version som funkar utmärkt för mobilen eller läsplattan. Ta reda på

Kommentera inlägg

Följ Travstugan på Youtube